SweetMuslimah.com

Sunday, May 24, 2015

Apa ada dalam bungkusan pos laju ni?

Sebenarnya parcel bungkusan ni sampai hari Jumaat lagi. Eksaited menunggu parcel ni sampai. Tunggu dari hari Isnin lagi uols. Tengok geng-geng yang lain dah melaram, pakai pegi kerja, jalan-jalan. Peh. Rasa tercabar pulak cheq. Tapi, akhirnya penantianku berakhir.


Tengok, sampai dah bungkusan pos laju ni. Ape benda dalam ni?


Taraaa, baju EFG lah. Semua EFGiers yang order dah dapat. Kitew aje yang lambat sikit sebab duduk seberang laut. Kena naik belon dulu baju ni.

Hai awak. Welcome home =) 

Btw, kalau nak order kena jadi geng EFG dulu, hehe. Tak geng sila buat sendiri.

Bila dah ada baju ni, rasa lebih eksaited nak perkenalkan kat korang tentang EFG ni. Awesome group, awesome people, awesoma talks, awesome sharing. Everything is awesome. Nasib ai masuk awal sikit, kalau tak sekarang kena jawab ujian dulu baru lepas ke tak, hehe.

To all yang selalu tengok #efg atau #exchangefeedgroup, thats's us. Nak tahu pasal EFG? Sila klik banner EFG di sidebar itu ye.


Apa yang aku dapat sepanjang bersama family EFG ni?

Dapat family baru, ofkos. Family EFG. Dapat ilmu blogging baru yang kalau dulu certain people susah nak share, we here really-really apply sharing is caring. Kalau dulu blogging suka hati perut mak jemah, sekarang dah ada ilmu sikit. Jadi membuatkan perasaan berblogging tu lebih semangat dan eksaited. Hm.

Semangat tak EFG? Ke aku yang semangat? =)
 
Apa ada dalam bungkusan pos laju ni?
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

9 comments

Tulis comments
avatar
May 24, 2015 at 5:27 PM

wah... melaram dengan tshirt club....

Reply
avatar
May 24, 2015 at 5:44 PM

mestilah semangat EFG kan Sha..:)

Reply
avatar
May 24, 2015 at 6:05 PM

semangat...sha UA bru nak join...tgh orientasi gitu..cm stdy dulu...hihiihi...moga2 lepaslah ujian..heheehe

Reply
avatar
May 24, 2015 at 6:46 PM

pergh.. rugi rasanya x join dulu..

Reply
avatar
May 24, 2015 at 7:10 PM

Wow.. siap ada baju lagi.. impress iolls

Reply
avatar
May 25, 2015 at 8:14 AM

merasa la baju tu dlm perut belon..terbang jauh...
sama la kalau org pos kat akak pun ambik masa sedikit sekitar 2 mggu baru samapi even pakai pos laju..sebab agak jauh dri bandar..jugak kena masuk perut belon
dah makin berkembang efg..moga sukses semuanya

Reply
avatar
May 25, 2015 at 9:20 AM

seronok kan benda yang ditunggu telah tiba.. EFG nih pun dah berkembang sekarang.. semoga makin success hendaknya EFG..

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+