Nurul Shahira:

Thursday, April 16, 2015

# drama # Drama Melayu

Kita tunggu sambungan drama Hati Perempuan minggu depan

TONTON HATI PEREMPUAN EPISOD 12 - 16/5/2015

Haish. Merajuk lagi Tengku Zaril ni. Ish ish ish. Selalu sangat nak orang pujuk. Hati tisu betul. Bagi lesung batu baru tau! Haha >_<

Rasanya, tajuk drama harus tukar ke HATI LELAKI. T_T

Tonton Hati Perempuan Episod 12
Ku jangan risau, kita jumpa lagi minggu depan ye ;)



28 comments:

  1. Replies
    1. makan-tido-makan-tido ler nak menunggu citer ni balik >.<

      Delete
  2. Memang popular drama ni sekarang ek tapi tak pernah tengok pun, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya, most drama TV3 pukul 7 akan femes.

      Delete
  3. jenuh lah nak tunggu next week.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, sabau je lah. Sementara tu, boleh godek-godek ig diorang, muehehe

      Delete
  4. Geram je dkt yuhanis tu...Dah suami tak izinkan still selamber nak p Sabah gak..Dah tu bila suami merajuk buat macam org tak bersalah pulak...tak tau ker...ingkar arahan suami adalah salah..issshhh...sakit pulak hati kite

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabau Fida. Sabau. Itu smeua hanya drama TV semata-mata, heheh

      Delete
  5. x tgk drama ni ;-( sbb tiap2 hari blk lmbt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala, yeke? Takpe takpe. Boleh aje download :)

      Delete
  6. tetiba jadi melekat dengan drama nie..haihh

    ReplyDelete
  7. hari2 layan tp nina paling tak sabar lpas habis drama ni ialah dia.. isteri luar biasa ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha, novel Dia..Isteri Luar Biasa, Sha dah baca. Yey!

      Delete
  8. akak lom berpeluang lg nak tgk..tp kalau dah ter-folo, x hingat dunia nnti hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, jangan sampai tak ingat dunia kak, Habis Zarif dengan Abil marah nanti! Ekekeke :D

      Delete
  9. kalau pelakon hansem dan cantik mmg meletop hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah Kak Eny. Faktor pelaris tu. Cam bisnes jugak, hehe

      Delete
  10. Tak sabar nak tengok episod seterusnya hari isnin nanti . hewhew^^

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+