SweetMuslimah.com

Thursday, April 16, 2015

Kita tunggu sambungan drama Hati Perempuan minggu depan

TONTON HATI PEREMPUAN EPISOD 12 - 16/5/2015

Haish. Merajuk lagi Tengku Zaril ni. Ish ish ish. Selalu sangat nak orang pujuk. Hati tisu betul. Bagi lesung batu baru tau! Haha >_<

Rasanya, tajuk drama harus tukar ke HATI LELAKI. T_T

Tonton Hati Perempuan Episod 12
Ku jangan risau, kita jumpa lagi minggu depan ye ;)



Kita tunggu sambungan drama Hati Perempuan minggu depan
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

28 comments

Tulis comments
avatar
April 16, 2015 at 10:30 PM

Tunggu jgn x tunggu.. hehe

Reply
avatar
April 16, 2015 at 11:54 PM

Memang popular drama ni sekarang ek tapi tak pernah tengok pun, hehehe

Reply
avatar
April 17, 2015 at 4:49 AM

jenuh lah nak tunggu next week.. hehe

Reply
avatar
April 17, 2015 at 8:41 AM

Geram je dkt yuhanis tu...Dah suami tak izinkan still selamber nak p Sabah gak..Dah tu bila suami merajuk buat macam org tak bersalah pulak...tak tau ker...ingkar arahan suami adalah salah..issshhh...sakit pulak hati kite

Reply
avatar
April 17, 2015 at 9:52 AM

Kena tunggu minggu depan lak ^^

Reply
avatar
April 17, 2015 at 1:14 PM

x tgk drama ni ;-( sbb tiap2 hari blk lmbt

Reply
avatar
April 17, 2015 at 1:49 PM

tetiba jadi melekat dengan drama nie..haihh

Reply
avatar
April 17, 2015 at 10:24 PM

hari2 layan tp nina paling tak sabar lpas habis drama ni ialah dia.. isteri luar biasa ! :)

Reply
avatar
April 18, 2015 at 12:06 PM

akak lom berpeluang lg nak tgk..tp kalau dah ter-folo, x hingat dunia nnti hehehe

Reply
avatar
April 18, 2015 at 2:02 PM

kalau pelakon hansem dan cantik mmg meletop hahahah

Reply
avatar
April 18, 2015 at 5:01 PM

Tak sabar nak tengok episod seterusnya hari isnin nanti . hewhew^^

Reply
avatar
April 18, 2015 at 8:26 PM

makan-tido-makan-tido ler nak menunggu citer ni balik >.<

Reply
avatar
April 18, 2015 at 8:34 PM

Rasanya, most drama TV3 pukul 7 akan femes.

Reply
avatar
April 18, 2015 at 8:39 PM

Takpe, sabau je lah. Sementara tu, boleh godek-godek ig diorang, muehehe

Reply
avatar
April 18, 2015 at 8:44 PM

Sabau Fida. Sabau. Itu smeua hanya drama TV semata-mata, heheh

Reply
avatar
April 18, 2015 at 8:47 PM

Itu lah. Jumpa minggu depan ye :D

Reply
avatar
April 18, 2015 at 8:48 PM

Ala, yeke? Takpe takpe. Boleh aje download :)

Reply
avatar
April 18, 2015 at 8:50 PM

Ha, novel Dia..Isteri Luar Biasa, Sha dah baca. Yey!

Reply
avatar
April 18, 2015 at 8:54 PM

Hahaha, jangan sampai tak ingat dunia kak, Habis Zarif dengan Abil marah nanti! Ekekeke :D

Reply
avatar
April 18, 2015 at 8:55 PM

Sweet angat, kalah gula-gula XD

Reply
avatar
April 18, 2015 at 8:56 PM

Biasalah Kak Eny. Faktor pelaris tu. Cam bisnes jugak, hehe

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+