Monday, April 13, 2015

# drama # Drama Melayu

Pilot Cafe 2015 - Sinopsis & Trailer

TONTON FILEM PILOT CAFE 2015

Novel popular Pilot Cafe nukilan Ahadiat Akashah ini diterbitkan ke filem dengan judul yang sama. Akan ditayangkan dipawagam-pawagam berhampiran bermula 30 April ini.

Filem Pilot Cafe

SENARAI PELAKON FILEM PILOT CAFE

Fahrin Ahmad
Izara Aishah
Neelofa
Remy Ishak
Keith Foo
Eizlan Yusof
Dian P Ramlee
Rosnah Johari
Zaidi Omar
Hafizzudin Fadzil
Azad Jazmi

PENGARAH
Osman Ali 

TERBITAN
Terbitan Tarantella Pictures Sdn Bhd & Astro Shaw 

GENRE
Konflik Cinta 

PENERBIT
 Sharad Sharan & Renu Sharan / Tarantella Pictures Sdn Bhd 


SINOPSIS FILEM PILOT CAFE

"Pilot Cafe" satu lembaran cinta telah mula berputik. Kehidupan ini bermula di mana-mana, tak menentu indah ataupun gundah bila Maya kehilangan jantung hatinya. Dia bertemu Ameer, lelaki yang hanya tau menodai cinta. Segala-galanya berubah untuk mereka berdua. Ameer mula merasai apa itu cinta manakala Maya belajar untuk menolak cinta yang suci. Bagaimanakah berakhirnya kemelut dua insan yang sudah mula memutik bunga-bunga cinta ini.


PILOT CAFE OFFICIAL TRAILER




Pilot Cafe Official Trailer - Di pawagam pada... by DramaMelayu

8 comments:

  1. tengok iklan macam best ja..ada izzara..

    ReplyDelete
  2. My hero yg dicemburui suami kita...Remy Ishak...

    ReplyDelete
  3. erm Fahrin..kena ajak Anizz Anissa ni Sha hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jum Kak Ana, ajak Anis & semua geng EFG, kasi gegar wayang, hehe :)

      Delete
  4. Gayanya macam best jer filem nie ^^

    ReplyDelete
  5. novel yg popular zman sekolah dulu nihhh...cm nk tgk jer..huhhuhu

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+