SweetMuslimah.com

Monday, April 13, 2015

Pilot Cafe 2015 - Sinopsis & Trailer

TONTON FILEM PILOT CAFE 2015

Novel popular Pilot Cafe nukilan Ahadiat Akashah ini diterbitkan ke filem dengan judul yang sama. Akan ditayangkan dipawagam-pawagam berhampiran bermula 30 April ini.

Filem Pilot Cafe

SENARAI PELAKON FILEM PILOT CAFE

Fahrin Ahmad
Izara Aishah
Neelofa
Remy Ishak
Keith Foo
Eizlan Yusof
Dian P Ramlee
Rosnah Johari
Zaidi Omar
Hafizzudin Fadzil
Azad Jazmi

PENGARAH
Osman Ali 

TERBITAN
Terbitan Tarantella Pictures Sdn Bhd & Astro Shaw 

GENRE
Konflik Cinta 

PENERBIT
 Sharad Sharan & Renu Sharan / Tarantella Pictures Sdn Bhd 


SINOPSIS FILEM PILOT CAFE

"Pilot Cafe" satu lembaran cinta telah mula berputik. Kehidupan ini bermula di mana-mana, tak menentu indah ataupun gundah bila Maya kehilangan jantung hatinya. Dia bertemu Ameer, lelaki yang hanya tau menodai cinta. Segala-galanya berubah untuk mereka berdua. Ameer mula merasai apa itu cinta manakala Maya belajar untuk menolak cinta yang suci. Bagaimanakah berakhirnya kemelut dua insan yang sudah mula memutik bunga-bunga cinta ini.


PILOT CAFE OFFICIAL TRAILER




Pilot Cafe Official Trailer - Di pawagam pada... by DramaMelayu
Pilot Cafe 2015 - Sinopsis & Trailer
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

8 comments

Tulis comments
avatar
April 13, 2015 at 7:48 AM

tengok iklan macam best ja..ada izzara..

Reply
avatar
April 13, 2015 at 9:07 AM

My hero yg dicemburui suami kita...Remy Ishak...

Reply
avatar
April 13, 2015 at 9:26 AM

erm Fahrin..kena ajak Anizz Anissa ni Sha hehe :)

Reply
avatar
April 13, 2015 at 10:43 AM

Novel best. Movie tak sure, hehe :)

Reply
avatar
April 13, 2015 at 10:44 AM

Awat suami awak jeles dengan Remy?

Reply
avatar
April 13, 2015 at 10:51 AM

Jum Kak Ana, ajak Anis & semua geng EFG, kasi gegar wayang, hehe :)

Reply
avatar
April 13, 2015 at 2:18 PM

Gayanya macam best jer filem nie ^^

Reply
avatar
April 13, 2015 at 4:01 PM

novel yg popular zman sekolah dulu nihhh...cm nk tgk jer..huhhuhu

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+