Nurul Shahira:

Wednesday, April 15, 2015

# drama # Drama Melayu

Drama Hati Perempuan episod 11 ada gula-gula kapas

TONTON HATI PEREMPUAN EPISOD 11 - 15/4/2015


Eh, geram pulak dengan Daniel Idrus ni. Isteri orang pon ko nak kacau? Haish. Tahu lah ex-gf awak, tapi sekarang dah jadi isteri orang! Berdosa tau runtuhkan rumah tangga orang.

Haha. Emo. Kalau jumpa Daniel Idrus depan-depan, mau kena tinju agaknya! Ekekeke. Kali ni aku tengok dari awal. Biasanya, pukul 7.30 malam, cerita dah separuh jalan, baru sempat join. Pape pon, macam biasa, episod hari ni ada scene-scene gula-gula kapas. Sengaja nak bagi cik kak, mokcik, adik kat luar sana melting. Bhahaha >.<

Mokcik, kakcik, adikcik, malam ni jangan tetiba panggil bbbbbb. Tergeliat lidah tu nanti. Ekeke
>.<

Tonton Hati Perempuan Episod 11


Tonton drama Hati Perempuan full episod di SINI

25 comments:

  1. bbbbbbb???hehehe..xpaham sbb tak tengok sgt..kita pompuan tgk drama mg emo kan.hehehe..suami kt sblhh tension je klau ada sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Actually, Bie kan ejaan die? Ekekeke. Sha eksaited sangat nak tulis B, tu yang jadi gitu >.<

      Delete
  2. Bagi yang belum layan drama best ni, boleh layan kat sini yer :)

    http://mytontontube.blogspot.com/2015/03/hati-perempuan-2015-akasia-tv3-full.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, tq NS untuk link. Peminat hati perempuan kena terjah link tu :D

      Delete
  3. soalan cepumas,

    mana lagi best.... novelnya ke drama? hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Novel tak sempat baca lagi Ainaa. Jadi tak boleh nak buat perbandingan, huhu

      Delete
  4. KC pun update drama ni.. meti best ni hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kak Eny. Dah hujung-hujung ni dia start sweet-sweet gitu, Mueheheh :D

      Delete
  5. kan dik sha dah terjebak...hahaha....lepas nie boleh panggil Bie dah..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geli nak panggil Bie. Sebab kita panggil yunk aje. Opsss >.<

      Delete
  6. Replies
    1. Kalau dah tengok nanti tersangkut depan tv pulaks! Ekeke

      Delete
  7. Shad siap download lagi drama ni.. hehe... suka gandingan mia ahmad dgn syarul ridzwan ni.. semalam rasanya diorang dah wrap-up dah.. habis dah diorang shooting. best usha2 ig pelakon2 ni... lawakk.. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, dah habis shooting eh? Patutlah bolej join #basdrama jalan-jalan.
      Kawan pun slalu skodeng ig depa. Hihi

      Delete
  8. Replies
    1. Satu geng lah kita sama-sama terjebak jugak T_T

      Delete
  9. Emo sungguh ye kak! Ehee..sekali terjebak, ..

    ReplyDelete
  10. Geram gak dengan Daniel Idrus tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal pun sama geram jugak? Haha. Meh tinju dia ramai-ramai T_T

      Delete
  11. kalau x tgk sy cr je laa novel ni ;-) lg pun pesta buku da dkt

    ReplyDelete
  12. daniel ni mmg nak balas dendam ke apa.. haih xpaham betol. dia juga yg minta putus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, memang tak faham konsep "Barang lepas jangan dikenang" betul ><

      Delete
  13. disebabkan bnyak adengan gula-gula kapas so naik segan nk tgk dpn parent..hihi

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+