SweetMuslimah.com

Wednesday, April 15, 2015

Drama Hati Perempuan episod 11 ada gula-gula kapas

TONTON HATI PEREMPUAN EPISOD 11 - 15/4/2015


Eh, geram pulak dengan Daniel Idrus ni. Isteri orang pon ko nak kacau? Haish. Tahu lah ex-gf awak, tapi sekarang dah jadi isteri orang! Berdosa tau runtuhkan rumah tangga orang.

Haha. Emo. Kalau jumpa Daniel Idrus depan-depan, mau kena tinju agaknya! Ekekeke. Kali ni aku tengok dari awal. Biasanya, pukul 7.30 malam, cerita dah separuh jalan, baru sempat join. Pape pon, macam biasa, episod hari ni ada scene-scene gula-gula kapas. Sengaja nak bagi cik kak, mokcik, adik kat luar sana melting. Bhahaha >.<

Mokcik, kakcik, adikcik, malam ni jangan tetiba panggil bbbbbb. Tergeliat lidah tu nanti. Ekeke
>.<

Tonton Hati Perempuan Episod 11


Tonton drama Hati Perempuan full episod di SINI
Drama Hati Perempuan episod 11 ada gula-gula kapas
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

25 comments

Tulis comments
avatar
April 15, 2015 at 9:02 PM

bbbbbbb???hehehe..xpaham sbb tak tengok sgt..kita pompuan tgk drama mg emo kan.hehehe..suami kt sblhh tension je klau ada sama

Reply
avatar
April 15, 2015 at 9:46 PM

Bagi yang belum layan drama best ni, boleh layan kat sini yer :)

http://mytontontube.blogspot.com/2015/03/hati-perempuan-2015-akasia-tv3-full.html

Reply
avatar
April 15, 2015 at 11:00 PM

soalan cepumas,

mana lagi best.... novelnya ke drama? hehehehe

Reply
avatar
April 16, 2015 at 12:18 AM

KC pun update drama ni.. meti best ni hahahahah

Reply
avatar
April 16, 2015 at 12:53 PM

kan dik sha dah terjebak...hahaha....lepas nie boleh panggil Bie dah..haha

Reply
avatar
April 16, 2015 at 1:06 PM

Actually, Bie kan ejaan die? Ekekeke. Sha eksaited sangat nak tulis B, tu yang jadi gitu >.<

Reply
avatar
April 16, 2015 at 1:15 PM

Ok, tq NS untuk link. Peminat hati perempuan kena terjah link tu :D

Reply
avatar
April 16, 2015 at 1:21 PM

Novel tak sempat baca lagi Ainaa. Jadi tak boleh nak buat perbandingan, huhu

Reply
avatar
April 16, 2015 at 1:22 PM

Best kak Eny. Dah hujung-hujung ni dia start sweet-sweet gitu, Mueheheh :D

Reply
avatar
April 16, 2015 at 1:23 PM

Geli nak panggil Bie. Sebab kita panggil yunk aje. Opsss >.<

Reply
avatar
April 16, 2015 at 1:55 PM

Kalau dah tengok nanti tersangkut depan tv pulaks! Ekeke

Reply
avatar
April 16, 2015 at 3:13 PM

Shad siap download lagi drama ni.. hehe... suka gandingan mia ahmad dgn syarul ridzwan ni.. semalam rasanya diorang dah wrap-up dah.. habis dah diorang shooting. best usha2 ig pelakon2 ni... lawakk.. hehehee

Reply
avatar
April 17, 2015 at 12:43 AM

Emo sungguh ye kak! Ehee..sekali terjebak, ..

Reply
avatar
April 17, 2015 at 9:27 AM

Geram gak dengan Daniel Idrus tu...

Reply
avatar
April 17, 2015 at 1:16 PM

kalau x tgk sy cr je laa novel ni ;-) lg pun pesta buku da dkt

Reply
avatar
April 17, 2015 at 10:27 PM

daniel ni mmg nak balas dendam ke apa.. haih xpaham betol. dia juga yg minta putus

Reply
avatar
April 18, 2015 at 7:52 PM

Oh, dah habis shooting eh? Patutlah bolej join #basdrama jalan-jalan.
Kawan pun slalu skodeng ig depa. Hihi

Reply
avatar
April 18, 2015 at 8:04 PM

Satu geng lah kita sama-sama terjebak jugak T_T

Reply
avatar
April 18, 2015 at 8:16 PM

Zumal pun sama geram jugak? Haha. Meh tinju dia ramai-ramai T_T

Reply
avatar
April 18, 2015 at 8:25 PM

Kan, memang tak faham konsep "Barang lepas jangan dikenang" betul ><

Reply
avatar
April 20, 2015 at 2:27 PM

disebabkan bnyak adengan gula-gula kapas so naik segan nk tgk dpn parent..hihi

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+