SweetMuslimah.com

Tuesday, April 7, 2015

Tukar rumah lagi

Hai, welcome to my new home. Bukan rumah baru yang 2 tingkat ke, kondo, tapi ni hah, bagi kulit baru ala kulit biawak dekat blog ni. Kononnya macam nak cari template yang comel-comel, tapi nan hado. Jadi, pakai aje lah yang sedia download dalam pc ni. 

Tapi, ada banyak lagi yang nak dibetulkan. Tab kat atas tu pun masih yang lama. So, malam ni nak masuk kelas, berguru dulu dengan otai-otai #efg.

Agak-agak rasa tak best, tak membantu naikkan trafik, kita tukar lagi, muahahahaha (padahal entry pun sendu, hidup segan mati tak mahu. Lagi mahu naikkan trafik konon).


awansayatasana.blogspot.com



Okeh, malam ni berguru untuk tukar tab dalam bulatan tu.

Sementara tu, terima ajalah rumah tak siap aku ni ye, muahahaha :D
Tukar rumah lagi
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

29 comments

Tulis comments
avatar
April 7, 2015 at 4:28 PM

Macam ni pun dah cun dah awak..sejuk mata memandang...hehehe.pasni boleh la buat tutorial kan..hehehe

Reply
avatar
April 7, 2015 at 4:37 PM

dah tiptop cun ni. pening tak main coding? huhu

Reply
avatar
April 7, 2015 at 4:46 PM

rumah baru!!!!!
warna buatkan saya rasa macam nak tidur.... :)

Reply
avatar
April 7, 2015 at 4:49 PM

comel dah template ni. mlm ni study http://wayneharraz.blogspot.com/2015/04/cara-edit-template-edit-panel-navigasi.html

Reply
avatar
April 7, 2015 at 4:51 PM

Kenapa jaja nak tido pulak? Haish. Tak boleh jadi ni!

Reply
avatar
April 7, 2015 at 4:52 PM

Pening sangat. Siap kenyang lagi makan coding T_T

Reply
avatar
April 7, 2015 at 4:55 PM

Tutorial dah ada geng efg yang buat. Nanti sy timbulkan kat sini bagi review ;)

Reply
avatar
April 7, 2015 at 4:56 PM

Wahhh woww...he he he...

cunn2.. he he he

Reply
avatar
April 7, 2015 at 5:16 PM

simple tapi cantik lah. jelesnya.... yg aina rsa mcm suram je. huhu

Reply
avatar
April 7, 2015 at 5:32 PM

ni yang latest lah Sha ye :0

Reply
avatar
April 7, 2015 at 6:25 PM

Cantikk nk gak kaler ijau ..

Reply
avatar
April 7, 2015 at 6:26 PM

Cantikk nk gak kaler ijau ..

Reply
avatar
April 7, 2015 at 7:08 PM

cantik dan menarik...tenang jer tengok...awesome!!

Reply
avatar
April 7, 2015 at 7:19 PM

heheheheee... kenyang makan coding ekk...
bertabah lah... :)

Reply
avatar
April 7, 2015 at 7:19 PM

ok je nampak rumah baru ni...
cool and sweet... :)

Reply
avatar
April 7, 2015 at 9:15 PM

rajin nya...tukar rumah? bukan pindah rumah kan..kira nya buat dekorasi kat rumah lah ye...kalau tema yg sama je mesti bosan kan haruslah tukar

Reply
avatar
April 7, 2015 at 10:53 PM

rajinnya tukar2 rumah..nak pinjam sikitlah semangat blogging sha ni *keep it up dik*

Reply
avatar
April 8, 2015 at 12:02 AM

hahaha..
tak adalah..
sebab warna template baru ni lembut...
dah la dengar muzik piano... makin layu mata.. hehehe :)

Reply
avatar
April 8, 2015 at 12:47 AM

saya sangat jealous kbai kak sha, hahaha

Reply
avatar
April 8, 2015 at 3:09 AM

Simple and nice..nnti buat entry tutorial yer..kami budak baru blaja..huhuhu

Reply
avatar
April 8, 2015 at 3:09 AM

Simple and nice..nnti buat entry tutorial yer..kami budak baru blaja..huhuhu

Reply
avatar
April 8, 2015 at 5:23 PM

Cantiknya blog kak sha.. nak juga macam gini...

Reply
avatar
April 8, 2015 at 5:28 PM

cantikkk la kak sha... aduhaiiii jeles jugk..nak main coding tp takut muntah2..ahhaha

Reply
avatar
April 8, 2015 at 8:21 PM

Terer la jadi cmni,cn pun terkial-kial lagi ni,penin main coding

Reply
avatar
April 9, 2015 at 10:12 AM

cantik warna dia putih hijau

Reply
avatar
April 9, 2015 at 10:28 PM

kak eny suka layout yg simple :)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+