Tuesday, April 7, 2015

# #exchangefeedgroup # Tips blogging

Tukar rumah lagi

Hai, welcome to my new home. Bukan rumah baru yang 2 tingkat ke, kondo, tapi ni hah, bagi kulit baru ala kulit biawak dekat blog ni. Kononnya macam nak cari template yang comel-comel, tapi nan hado. Jadi, pakai aje lah yang sedia download dalam pc ni. 

Tapi, ada banyak lagi yang nak dibetulkan. Tab kat atas tu pun masih yang lama. So, malam ni nak masuk kelas, berguru dulu dengan otai-otai #efg.

Agak-agak rasa tak best, tak membantu naikkan trafik, kita tukar lagi, muahahahaha (padahal entry pun sendu, hidup segan mati tak mahu. Lagi mahu naikkan trafik konon).


awansayatasana.blogspot.com



Okeh, malam ni berguru untuk tukar tab dalam bulatan tu.

Sementara tu, terima ajalah rumah tak siap aku ni ye, muahahaha :D

29 comments:

  1. Macam ni pun dah cun dah awak..sejuk mata memandang...hehehe.pasni boleh la buat tutorial kan..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tutorial dah ada geng efg yang buat. Nanti sy timbulkan kat sini bagi review ;)

      Delete
  2. dah tiptop cun ni. pening tak main coding? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pening sangat. Siap kenyang lagi makan coding T_T

      Delete
    2. heheheheee... kenyang makan coding ekk...
      bertabah lah... :)

      Delete
  3. rumah baru!!!!!
    warna buatkan saya rasa macam nak tidur.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa jaja nak tido pulak? Haish. Tak boleh jadi ni!

      Delete
    2. hahaha..
      tak adalah..
      sebab warna template baru ni lembut...
      dah la dengar muzik piano... makin layu mata.. hehehe :)

      Delete
  4. comel dah template ni. mlm ni study http://wayneharraz.blogspot.com/2015/04/cara-edit-template-edit-panel-navigasi.html

    ReplyDelete
  5. Wahhh woww...he he he...

    cunn2.. he he he

    ReplyDelete
  6. simple tapi cantik lah. jelesnya.... yg aina rsa mcm suram je. huhu

    ReplyDelete
  7. cantik dan menarik...tenang jer tengok...awesome!!

    ReplyDelete
  8. ok je nampak rumah baru ni...
    cool and sweet... :)

    ReplyDelete
  9. rajin nya...tukar rumah? bukan pindah rumah kan..kira nya buat dekorasi kat rumah lah ye...kalau tema yg sama je mesti bosan kan haruslah tukar

    ReplyDelete
  10. rajinnya tukar2 rumah..nak pinjam sikitlah semangat blogging sha ni *keep it up dik*

    ReplyDelete
  11. saya sangat jealous kbai kak sha, hahaha

    ReplyDelete
  12. Simple and nice..nnti buat entry tutorial yer..kami budak baru blaja..huhuhu

    ReplyDelete
  13. Simple and nice..nnti buat entry tutorial yer..kami budak baru blaja..huhuhu

    ReplyDelete
  14. Cantiknya blog kak sha.. nak juga macam gini...

    ReplyDelete
  15. cantikkk la kak sha... aduhaiiii jeles jugk..nak main coding tp takut muntah2..ahhaha

    ReplyDelete
  16. Terer la jadi cmni,cn pun terkial-kial lagi ni,penin main coding

    ReplyDelete
  17. kak eny suka layout yg simple :)

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+