SweetMuslimah.com

Tuesday, April 21, 2015

Direject lagi

Assalamualaikum

PERMOHONAN GOOGLE ADSENSE

Dah dapat email permohonan untuk letak Google Adsense dalam blog ni. Lama jugak menunggu, debarannya tu, dah macam menunggu keputusan lamaran. Terima ke idok? Haha?

Keputusannya?

syarat-syarat nak lulus adsense
Syarat Adsense yang tak dipatuhi, Copyrighted material

Direjek lagi T_T

Lepas first review yang banyak songeh, baru masuk second review. Sekali tak berjaya dengan alasan salah satu syarat Adsense aku tak patuhi, which is copyrighted  material. Rasa macam kena reject dengan pakwe. T_T

Peh, dahsyat nau metafora, bhahaha. Jadi, adakah aku tidur tak lena? Mandi tak basah? Makan tak kenyang?

Jangan HARAP la. Kebetulan, baru lepas melantak nasi goreng ayam black paper.Siap habis sepinggan tu, kahkahkah.
Direject lagi
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

20 comments

Tulis comments
avatar
April 21, 2015 at 6:58 PM

Usaha tangga kejayaan... :)
Jangan lupa, singgah blog cubit2 si nuff n si ad ye...

Reply
avatar
April 21, 2015 at 7:19 PM

Nasi ayam black paper buat cc terasa lapar laa pulakkk.. aci tapawkan tak kak sha? Hahaaaa...

Reply
avatar
April 21, 2015 at 7:58 PM

perghhh sedapp wohhhh nasi goreng tuu! *takdekena mengena dengan tajuk kan haha

Reply
avatar
April 21, 2015 at 8:14 PM

sedapnyaaa nasi goreng . hahahaah :D

Reply
avatar
April 21, 2015 at 10:09 PM

ketat sungguh syarat depa kan, kak ana belum try lagi Sha.. hehe :)

Reply
avatar
April 22, 2015 at 7:52 AM

Ok Ja. Sat g akak cubit sampai lebam nuff tu :D

Reply
avatar
April 22, 2015 at 11:09 PM

sama kak saya punya blog pon x lepas adsense . malas dah la . huhuu

Reply
avatar
April 23, 2015 at 12:10 AM

Aci. Meh Kak Sha tapaukan. Alamat? :D

Reply
avatar
April 23, 2015 at 12:13 AM

Sedap KC. Lechen habis semua. Nasib pinggan tu pun akak tak telan :D

Reply
avatar
April 23, 2015 at 12:16 AM

Adududu. Jahat Adsense ni kan? :(

Reply
avatar
April 23, 2015 at 12:22 AM

Sedaaaaap sangat tau Nani. Rugi tak habiskan :D

Reply
avatar
April 23, 2015 at 12:29 AM

Mungkin. InshaAllah. Usaha tangga kejayaan :)

Reply
avatar
April 23, 2015 at 12:33 AM

Ketat jugak Kak Ana. Banyak dont's dari do's. Fenin betul T_T

Reply
avatar
April 23, 2015 at 12:35 AM

Ni dah second time kene rejek. Lepas ni kena rejek lagi. malas dah nak mintak. Merajuk! T_T

Reply
avatar
April 23, 2015 at 6:52 PM

Hahaha...cik akak dah tak mo dah mohon....
Semua tak boleh..hahaha

Reply
avatar
April 23, 2015 at 6:52 PM

Hahaha...cik akak dah tak mo dah mohon....
Semua tak boleh..hahaha

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+