Nurul Shahira:

Tuesday, April 21, 2015

# advertorial

Direject lagi

Assalamualaikum

PERMOHONAN GOOGLE ADSENSE

Dah dapat email permohonan untuk letak Google Adsense dalam blog ni. Lama jugak menunggu, debarannya tu, dah macam menunggu keputusan lamaran. Terima ke idok? Haha?

Keputusannya?

syarat-syarat nak lulus adsense
Syarat Adsense yang tak dipatuhi, Copyrighted material

Direjek lagi T_T

Lepas first review yang banyak songeh, baru masuk second review. Sekali tak berjaya dengan alasan salah satu syarat Adsense aku tak patuhi, which is copyrighted  material. Rasa macam kena reject dengan pakwe. T_T

Peh, dahsyat nau metafora, bhahaha. Jadi, adakah aku tidur tak lena? Mandi tak basah? Makan tak kenyang?

Jangan HARAP la. Kebetulan, baru lepas melantak nasi goreng ayam black paper.Siap habis sepinggan tu, kahkahkah.

20 comments:

  1. Usaha tangga kejayaan... :)
    Jangan lupa, singgah blog cubit2 si nuff n si ad ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Ja. Sat g akak cubit sampai lebam nuff tu :D

      Delete
  2. Nasi ayam black paper buat cc terasa lapar laa pulakkk.. aci tapawkan tak kak sha? Hahaaaa...

    ReplyDelete
  3. perghhh sedapp wohhhh nasi goreng tuu! *takdekena mengena dengan tajuk kan haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap KC. Lechen habis semua. Nasib pinggan tu pun akak tak telan :D

      Delete
  4. sedapnyaaa nasi goreng . hahahaah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedaaaaap sangat tau Nani. Rugi tak habiskan :D

      Delete
  5. Replies
    1. Mungkin. InshaAllah. Usaha tangga kejayaan :)

      Delete
  6. ketat sungguh syarat depa kan, kak ana belum try lagi Sha.. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ketat jugak Kak Ana. Banyak dont's dari do's. Fenin betul T_T

      Delete
  7. sama kak saya punya blog pon x lepas adsense . malas dah la . huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni dah second time kene rejek. Lepas ni kena rejek lagi. malas dah nak mintak. Merajuk! T_T

      Delete
  8. Hahaha...cik akak dah tak mo dah mohon....
    Semua tak boleh..hahaha

    ReplyDelete
  9. Hahaha...cik akak dah tak mo dah mohon....
    Semua tak boleh..hahaha

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+