SweetMuslimah.com

Tuesday, April 7, 2015

Percubaan tukar template blog gagal

TUKAR TEMPLATE BLOG 

Dari semalam lagi, geng-geng #exchangefeedgroup #efg bertungkus lumus dalam kelas tukar dan mencantikkan template blog. Kawan-kawan mana yang rasa bosan dengan template lama, ataupun rasa macam tak best aje template sekarang, takpun saja-saja nak bagi nafas baru kepada blog, join kelas ni. 

www.irrayyan.com


Aku pun tak lepaskan peluang, nak juga join kelas ni. Rugi yang amat tau kalau tak grab ilmu-ilmu blogging gini. Tak belajar, mana nak pandai, ye dak? Hehehe. Untungnya kami dalam #efg ni, ada otai-otai yang terer bercoding, berseo, dan semuanya murah ilmu. Alhamdulillah, setakat ni, semua persoalan aku mengenai coding dan seo bagai tu, dijawab dengan jayanya. Tapi, kalau tanya tips untuk hasilkan penulisan berkualiti, itu semua bergantung kepada diri sendiri ye, tak kan nak kena ajar jugak, hehe >.<

Eh, rasa macam tengah promote #efg pulak. Thehehehe. Susah nak berhenti promote family sendiri. Rasanya kalau jadi telangkai, mau berjaya jugak ni. Okeh, mengarut lagi T_T

Semangat nak tukar template, mula-mula tukar template yang ini



Tengok macam cantik, tapi tak berkenan pulak. Jadi, restore balik template lama. Tapi kan, tapi kan, tapi kan, bila kita restore balik template lama, semua sama, kecuali ada beberapa penambahan. Nanti korang nampak lah apa yang peliknya. Aku malas nak edit. Biar aje lah dia kat situ. Lepas jumpa template baru yang memikat hati, baru kita godek, edit habis-habisan. Masa tu, siapa nak join cantikkan template sendiri? Kasi responsive dan 100% seo? Angkat tangan.^^


Percubaan tukar template blog gagal
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

13 comments

Tulis comments
avatar
April 7, 2015 at 1:19 PM

Tengah mencari apa yang lain blog ni...tapi tak jumpa..kat mane yer??

Reply
avatar
April 7, 2015 at 1:46 PM

sebab saya pun malas nak tukar template....
banyak nak kena adjust even kita dah tukar balik ke template lama.. :)

Reply
avatar
April 7, 2015 at 2:13 PM

boleh nya tu nanti kak sha ::D

Reply
avatar
April 7, 2015 at 2:44 PM

kena pandai main coding. baru menjadi

Reply
avatar
April 7, 2015 at 2:44 PM

sekali refresh berubah jadi lain. huhu

Reply
avatar
April 7, 2015 at 3:01 PM

cuba lagi..khaty pun masih belum berjaya..

Reply
avatar
April 7, 2015 at 3:33 PM

boleh tu Sha..cuba lagi masuk kelas EFG dan tanya sifu2 tu :)

Reply
avatar
April 7, 2015 at 4:52 PM

Wahh menarik ..Sha kena lebih rajin mengedit hehehe .. Singgah petang #exchangefeedgroup #kelabbloggerbenashaari

Reply
avatar
April 7, 2015 at 7:12 PM

pakkal je akak baru tukar design blog tu... kalau tak, nak juga join kelas template blog by #EFG tu tau... huhuhuhuuuu... Insya-Allah, slow nanti nak ikut semua kelas #EFG... yessss...!!

tQ #EFG... :)

Reply
avatar
April 9, 2015 at 9:08 AM

nak tukar template kena berani dan rajin. hehe selamat berjaya

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+