Nurul Shahira:

Wednesday, April 15, 2015

# Tips blogging

Nak dapat free pass ke MSMW2015 tak? Meh sini tengok cara dia

Orang kampung, hooiii orang kampung, para blogger sekalian. Meh kita cuba nasib dapatkan pass percuma ke #MSMW2015 yang akan diadakan di Berjaya Times Square Hotel pada 21 - 25 April 2015 ni. Ada 5 pass PERCUMA bernilai RM399 setiap satu pass tau!

#MSMW2015 stand for Malaysia Social Media Week 2015 adalah event yang ditunggu-tunggu setiap tahun oleh para blogger. Dengan tema #MSMW2015 tahun ini "Engage, Educate & Entertain", MSMW2015 lookes into the role of social media as a catalyst in stirring the cultural, political, economic and social development of a nation.

Sepanjang 21 - 25 April 2015 ni, MSMW2015 offers 4 awesome programmes, iaitu:

Seats adalah sangat TERHAD. Kalau tak sempat daftar, apa kata try giveaway ini.

#MSMW2015 Summit Pass Giveaway

Malaysia Social Media Week 2015 MSMW2015
Malaysia Social Media Week 2015

Boleh ke (http://blog.8share.com/my/msmw2015-summit-pass-giveaway/) untuk keterangan lanjut. 
Aku dah submit penyertaan. Korang bila lagi? :D



6 comments:

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+