Wednesday, April 15, 2015

Nak dapat free pass ke MSMW2015 tak? Meh sini tengok cara dia

Orang kampung, hooiii orang kampung, para blogger sekalian. Meh kita cuba nasib dapatkan pass percuma ke #MSMW2015 yang akan diadakan di Berjaya Times Square Hotel pada 21 - 25 April 2015 ni. Ada 5 pass PERCUMA bernilai RM399 setiap satu pass tau!

#MSMW2015 stand for Malaysia Social Media Week 2015 adalah event yang ditunggu-tunggu setiap tahun oleh para blogger. Dengan tema #MSMW2015 tahun ini "Engage, Educate & Entertain", MSMW2015 lookes into the role of social media as a catalyst in stirring the cultural, political, economic and social development of a nation.

Sepanjang 21 - 25 April 2015 ni, MSMW2015 offers 4 awesome programmes, iaitu:

Seats adalah sangat TERHAD. Kalau tak sempat daftar, apa kata try giveaway ini.

#MSMW2015 Summit Pass Giveaway

Malaysia Social Media Week 2015 MSMW2015
Malaysia Social Media Week 2015

Boleh ke (http://blog.8share.com/my/msmw2015-summit-pass-giveaway/) untuk keterangan lanjut. 
Aku dah submit penyertaan. Korang bila lagi? :D



6 comments:

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Labels

Adsense (11) Dunia Cikgu (14) food (114) Lifestyle (85) Personal (84) Resepi (42) Tips blogging (38) travel (52)

Contact Form

Name

Email *

Message *