SweetMuslimah.com

Monday, April 6, 2015

Expedia BPG [MATTA] Media - CPUV terbaru dari Nuffnang

Assalamualaikum

Alhamdulillah, #Nuffnang masih lagi bermurah hati dengan blog ni dengan memberikan iklan terbaru, #ExpediaBPG [MATTA] Media. BPG stand for Best Price Guarantee dan semestinya, Expedia memberikan banyak pilihan supaya kita dapat berjimba bercuti dengan harga dan pakej yang menguntungkan. Meh, cek latest ohsem deals dari Expedia.com.my

Tawaran terbaru Expedia.com.my

Tawaran terbaru expedia.com 2015
Bangkok up to 60% OFF
Tawaran terbaru expedia.com 2015
DAILY DEALS up to 60% OFF
Tawaran terbaru expedia.com 2015
Hong Kong up to 30% OFF

Tawaran terbaru expedia.com 2015
BLOOMING GOOD DEALS
Tawaran terbaru expedia.com 2015
GREAT PACKAGE DEALS up to 31% EXTRA ON PACKAGES
Tawaran terbaru expedia.com 2015
BEST PRICE GUARANTEE on Last Minutes Deals
Tawaran terbaru expedia.com 2015
SONGKRAN SALE

Do cekidaut Expedia.com.my for more latest promotions and news.

 


But, the FUN did not end yet. Terbaru, Expedia ada awesome contest.

Expedia instagram contest

CPUV Nuffnang Expedia BPG [MATTA] Media

Post an Instavideo of your creative BPG guess & stand to win an Expedia suitcase!


CPUV Nuffnang Expedia BPG [MATTA] Media

Thanks to #nuffnang and #ExpediaBPG for this ads. Harap iklan ni duduk lama & kerap keluar ye, Jangan malu-malu biawak pulak ye! Hehe :D

P/s: Special thanks to beloved nuffnangers & bloggers yang sudi click iklan C-P-C (Cost-Per-Click) blog ni. Minggu ni dapatlah tambahan RM 6 lagi. Sayang korang ketat-ketat. Muah muah, ekekeke ^^. Meh, aku balas kunjungan & klik balik :)
Expedia BPG [MATTA] Media - CPUV terbaru dari Nuffnang
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

9 comments

Tulis comments
avatar
April 6, 2015 at 9:09 AM

makin kaya... hehehe...
nanti boleh lah belanja ye.. :)

Reply
avatar
April 6, 2015 at 9:40 AM

alhamdulillah..tahniah kak sha =)

Reply
avatar
April 6, 2015 at 1:19 PM

Tahun ni memang rancang nak g holiday jauh sikit..Tapi bajet dah lari lah....

Reply
avatar
April 6, 2015 at 2:41 PM

wahh kaya , nuff cayunk cekgu sha.. :)

Reply
avatar
April 6, 2015 at 3:19 PM

wahh..!! wahh...!! bagus tu.. jadi kesayangan En.Nuff.... :)

*menggoda sungguh tawaran2 tu ekkk... kalau la keadaan ekonomi menginzinkan, memang dah berlesuupppp booking... kehh kehh kehhh...*

Reply
avatar
April 7, 2015 at 9:31 PM

expedia.com? okey...noted :-)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+