SweetMuslimah.com

Saturday, April 11, 2015

Dapat events invitation dari Churp-Churp

Baru perasan ada email invitation dari Churp-Churp untuk participate dalam kempen terbaru diorang. Siap dapat 2 invitation sekali gus tu.

Apa invitation yang aku dapat sampai nak gebang seantero dunia ni?

Astro Go Shop

Tujuan utama kempen ni adalah untuk war-warkan kepada public tentang apa yang Astro Go Shop offer.

Events invitation dari Churp Churp

Mister Potato Lawak Tour

Nak tarik perhatian and drive people to catch Zero's performance at the lawak tour. 
Dah nama lawak tour, mesti lawak habis kan? 

Events invitation dari Churp Churp


First time dapat, of course excited, excited dan excited. Haha. Sori lah tertunjuk perangai jakun. Entah-entah korang biasa dapat invi macam gini, mesti rasa

"Eh, apesal budak ni jakun sangat?"

Baru nak start feeling-feeling retis blogger, korang dah cantas mimpi sampai ke bulan aku T_T

Tapi kan
Tapi kan
Tapi kan

Tak boleh pergi pun. Kan aku duduk Sabah. Tarikh both of the events kena masa aku tak balik semenanjung pongggg >.<

Ini yang dinamakan tak ada rezeki. Huhu. Its ok, its alrite, kemon baby fight-fight-fight ^^. Inshaa Allah, there's will be one day blogger ala ala sendu ni dapat join. Muahaha. Time tu, muntah darah lah korang tengok aku asyik hupdate blog. Kahkahkah.


Dapat events invitation dari Churp-Churp
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

15 comments

Tulis comments
avatar
April 11, 2015 at 6:21 PM

jaja pun dapat jugak tapi tak sebab tak ada fb/twitter/insta..
so tak dapet lah nak nolong... hehehe

Reply
avatar
April 11, 2015 at 11:10 PM

wah bestnya! tahniah kak sha. ainaa dah lama xaktif chur2. asyik dgn 8share n nuff je.

Reply
avatar
April 12, 2015 at 1:07 PM

pernah ada akaun churp2 ni.. tapi x aktif. so, mmg tak pernah la dapat invitation2 macam ni.. hehe..
tahniah..

Reply
avatar
April 12, 2015 at 5:02 PM

tahniah2 . sama la dengan paih . tak aktif churp2 , mungkin xdapat . huhuu

Reply
avatar
April 12, 2015 at 7:09 PM

Hahahah..tumpang gelak jap....cik akak yang dok sarawak nie dah berapa kali terlepas event gempak macam nie..kiki

Reply
avatar
April 13, 2015 at 11:12 AM

Takpe, takpe. Tak join Churp-churp, boleh join gathering blogger pulaksss, hehe:D

Reply
avatar
April 13, 2015 at 11:12 AM

Rezeki saya dapat invi aje, tapi rezeki orang lain yang dapat pegi ;)

Reply
avatar
April 13, 2015 at 12:26 PM

8Share Kak Sha sendu je, hehe.

Reply
avatar
April 13, 2015 at 12:27 PM

Share Churp2 bila dah tak ada idea nk buat entry, keke:D

Reply
avatar
April 13, 2015 at 12:28 PM

Entah, akak pun x aktif sangat pun. diorang saje nk bagi peluang kat churpers baru tu :)

Reply
avatar
April 13, 2015 at 12:29 PM

Itu lah kan Cik Akak. Kan best kalau sesekali buat kat borneo. Baru ngam & bagi peluang kat blogger borneo :)

Reply
avatar
May 25, 2015 at 1:10 AM

hi..shahira, mcm mne nk join nuffnang,,boleh jelaskn tak.terima kasih.

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+