SweetMuslimah.com

Wednesday, April 22, 2015

Mencari buku 'doorgift' dan cenderahati yang murah dan berkualiti?

As salam

DOORGIFT dan CENDERAHATI MURAH

Hai korang. Ada yang mencari-cari 'doorgift' untuk majlis dalam bentuk buku mahupun cenderahati? Nak yang murah, tetapi berkualiti, cantik dan yang paling penting, penjualnya boleh dipercayai? Ha, boleh dapatkan dari bukudoorgiftmurah.

Kakak aku sebenarnya yang mula-mula sekali mendapatkan khidmat percetakan dari bukudoorgiftmurah ni sempena Majlis Aqiqah & Kesyukuran untuk anak buah aku. Tapi, yang tukang urus order, email dan bagi confirmation semua aku. All the details, design, semua aku yang handle. Jadi, secara tak langsung, berkomunikasi dengan owner bukudoorgiftmurah ni. Dan satu yang sangat aku suka, servis sangat cepat. Hari ni kita email, sekejap lagi dia dah email balik untuk tunjuk design dan wording. 

Ni antara buku 'doorgift' yang kitorang tempah untuk majlis nanti.

Doorgift & cenderahati yang murah dan berkualiti
Kod 14: Purple Sakura

Doorgift & cenderahati yang murah dan berkualiti
Kod 5: Cute Ribbon

Doorgift & cenderahati yang murah dan berkualiti
Kod 20: Victorian Rose

Cantik dan comel kan? Sesuailah untuk majlis kitorang yang lebih kepada santai-santai. Jangan risau kalau nak order dalam masa yang singkat. InshaAllah ada banyak ready stok dan juga design lain yang boleh dipilih. 

Doorgift & cenderahati yang murah dan berkualiti

Doorgift & cenderahati yang murah dan berkualiti

Muka Depan: 
Kulit Buku Tebal 240g (Art card, glossy, UV finishing, water proof) & berwarna penuh

Muka Dalam: 
Kertas majalah 105/128g (Glossy dounle-side, water proof) Warna putih

Kualiti Cetak:
Kualiti cetakan @printing buku. Bukan kualiti fotostat. Kalis air & peluh


Antara isi kandungan buku ilmiah yang boleh dipilih sebagai 'doorgift' adalah:

- Himpunan Doa Terbaik Dari Al-Quran
- Zikir pagi Petang Menurut Sunnah Yang Sahih
- Zikir Selepas Solat Menurut Sunnah Yang Sahih
- Asma' Ul-Husna Menurut Dalil Al-Quran & Al-Sunnah
- Bimbingan As-Sunnah Dalam Perkahwinan

Ada 3 pakej yang kita boleh pilih untuk buku 'doorgift' agama ni. Antaranya adalah:

- Pakej Istimewa (Buku Doorgift > 50 pcs)
- Pakej Eksklusif (Buku Doorgift > 200 pcs)
- Pakej Perdana (Buku Doorgift > 1000 pcs)

Antara 21 design yang kita boleh pilih untuk kulit muka depan buku 'doorgift' ni. Tadi ada tak aku bagi contact nomber owner dia? Takde? Oh ok. Lupa pulak, hehe >.<

Boleh hubungi Cikgu Lin di talian 012-9279016 atau email 2mediaslam@gmail.com. Boleh juga ke http://bukudoorgiftmurah.blogspot.com/ kalau nak tengok lagi banyak design yang super - duper comel, mehehehe. Nah, ada lagi contoh design, tapi orang lain punya. Aku punya 3 yang kat atas tu.

Doorgift & cenderahati yang murah dan berkualiti
Kod 21: Romatic Pastel Roses

Doorgift & cenderahati yang murah dan berkualiti
Kod 22: Panorama Masjid An-Nabawi

Tertarik? Boleh ke laman web bukudoorgiftmurah.blogspot.com & hubungi Cikgu Lin ye.
Mencari buku 'doorgift' dan cenderahati yang murah dan berkualiti?
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

7 comments

Tulis comments
avatar
April 22, 2015 at 3:36 PM

cantik dan comelkan Sha :)

Reply
avatar
April 22, 2015 at 10:49 PM

Sha yang comel eh Kak Ana, hewhewhew :D

Reply
avatar
April 22, 2015 at 10:50 PM

Kan Cik Akak, meh ler order Cikgu Lin tuu. Kite tukang promot je :)

Reply
avatar
April 22, 2015 at 10:57 PM

Aah kan? Tu yang suka tu. Lagipun harga pun berpatutan. :)

Reply
avatar
April 23, 2015 at 9:53 AM

sy ada dpt tp bkn tempah laa...org kasi ;-)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+