SweetMuslimah.com

Thursday, April 9, 2015

Nuffnang sayangkan awak?

MCDONALDS - FROZEN FANTA COCA COLA, SUNSILK PINK VARIANT & ASIA PROMOTED HITV - CPUV NUFFNANG TERBARU


Assalamualaikum

Adakah #Nuffnang sayang sayang dengan kita?

CPUV Nuffnang McDonalds, Sunsilk & HITV

3 CPUV terbaru dalam blog ni baru-baru ini. Antaranya:

Mc Donalds - Frozen Fanta & Coca Cola

Ini aku dah kongsikan. Redeem FREE Frozen Fanta / Coca Cola di nearest McD. Tapi pastikan McD tu termasuk dalam senarai cawangan yang terlibat dengan promosi ini. Link untuk senarai restoran McD yang terlibat ada pada banner iklan.

Sadly, McD Tawau tak terlibat. Kalau tak, dah berdesup aku datang redeem FREE Frozen Fanta. Mana taknya, jarak McD dengan kolej sekangkang kera. Siap boleh jalan kaki lagi. Kalau melaung pun dengar tau! Aku syak pekerja McD akan tensi, sebab asyik-asyik muka aku. Aku, aku dan aku. Muahahaha. 

Sunsilk Pink Variant

Rasanya ini iklan nak bagitahu tentang pelancaran peraduan Sunsilk Pink Variant. 


Tapi, minta mahap, tuan tanah tak pakai Sunsilk. Pakai Pantene. Tak ada jodoh kita agaknya. Tapi, boleh aje join selfie. Hadiahnya mungkin bekalan Sunsilk setahun? Takpun jadi duta Sunsilk? 

Asia Promoted HITV for Cancer


 FREE PUBLIC FORUM untuk Isu HITV IMMUNOTHERAPY FOR CANCER

"Immunotherapy (also called biologic therapy or biotherapy) adalah pilihan pesakit untuk rawatan kanser, designed to boost the body's natural defenses to fight the cancer"

"Although it is not entirely clear how immunotherapy treats cancer, it may work by stopping or slowing the growth of cancer cells, stopping cancer from spreading to other parts of the body, or helping the immune system increase its effectiveness at eliminating cancer cells"




P/s: Thank you Mr. Nuffnang untuk CPUV terbaru ini. Tapi, tolong naikkan earnings saya sekali boleh? CPUV banyak tapi mandul T_T. TQ in advance. Muah muah.
Nuffnang sayangkan awak?
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

20 comments

Tulis comments
avatar
April 9, 2015 at 6:07 PM

errr... tetiba jadi tak faham sangat fungsi Nuff ni.. errmmm... :(

Reply
avatar
April 9, 2015 at 6:14 PM

Dah lama talk dapat cpuv dari nuffnang... harap CPC je

Reply
avatar
April 9, 2015 at 8:56 PM

Assalammualaikum... shahira,

tahniah yer.. dapat cpuv...nuffnang dah sayang kat blog nie...

mselim3

Reply
avatar
April 9, 2015 at 9:58 PM

Tahniah Sha.. bnyk la iklan menari2 kat blog nanti heheheh

Reply
avatar
April 10, 2015 at 2:20 AM

Tahniah kak sha...banyak tuh ongoing :D

Reply
avatar
April 10, 2015 at 9:54 AM

Xdak untung ponggg. Manyak aje, tapi kosong T_T

Reply
avatar
April 10, 2015 at 1:35 PM

Kak Sha pun baru-baru ni aje dapat CPUV. Lepas 3 tahun berblog

Reply
avatar
April 10, 2015 at 1:36 PM

Alhamdulillah, mintak-mintak visitor pun sayang jugak. So datang selalu :)

Reply
avatar
April 10, 2015 at 1:37 PM

CC pun syok jugak lerr, cuma tak mau kabarkan akt blog kan? ^^

Reply
avatar
April 10, 2015 at 1:37 PM

Dia menari Ikut masa jugak kak. Hehe

Reply
avatar
April 10, 2015 at 1:38 PM

Banyak ongoing tapi, errrrrr, 0-0, acaner tu? Muahahaha

Reply
avatar
April 10, 2015 at 11:49 PM

manyak ongg maaa.. tahniah2.. shad klik nuff sini bebanyak.. hehehe

Reply
avatar
April 13, 2015 at 1:11 PM

Sat, Sha otw bw blog Shad. Vrooom vroom vroom

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+