SweetMuslimah.com

Tuesday, April 7, 2015

Chipsmore 25th birthday

HAPPY BIRTHDAY #CHIPSMORE25

Angkat tangan siapa yang tak pernah makan Chipsmore? Aduuh, ada jugak ye yang tak makan chipsmore? Mungkin korang tak suka coklat agaknya kan? Tapi, aku suka gila makan Chipsmore (fev satu lagi, oreo, peh). Masa Chipsmore mula-mula keluar dulu, Chipsmore original lah yang selalu aku beli 2,3 pack bawak balik asrama. Sekarang kan dah ada macam-macam, so yang lebih coklat paling aku suka dan selalu beli buat stok kudap-kudap kat rumah. Sebab rasa Chipsmore tu, bila cicah susu, sedaaaaapnya. Coklat lawan susu, kadang tak perasan dah makan sampai 10 keping. Hehehe >.<

Oleh sebab Chipsmore dah menginjak ke usia 25 tahun  pada tahun ini, Chipsmore Malaysia telah melancarkan peraduan 'dedicate a birthday wish to chipsmore's 25 birthday'. Chipsmore pun nak raikan birthday dia, bukan korang aje tau nak tiup lilin ^^

Happy birthday #chipsmore25

Chipsmore 25th birthday
Ramai dah yang send birthday wishes to Chipsmore. Setiap penyertaan yang dihantar akan dipaparkan di website Chipsmore :)

CHIPSMORE 25H BIRTHDAY

Dengan hanya wish happy birthday to Chipsmore 25th, kita boleh menang sehingga RM15,000 tau. Nak wish dekat mana? Boleh hantar birthday wishes tu di Instagram ataupun Twitter. Mana-mana yang mudah dan ikut suka hati korang. Yang penting jangan lupa #chipsmore25 dan #chipsmore. Peh, kalau menang ni boleh request dekat mak pak nak nikah esok jugak. Bhahahaha, gatal sungguh na.

So, what's your most creative way to wish a happy birthday?

Untuk keterangan lanjut cara nak wish birthday Chipsmore ni, boleh ke websites >>Chipsmore Malaysia<<






*This is an entry for #Nuffnang for the CPUV-Chipsmore 25th Anniversary and #chipsmore25.
Chipsmore 25th birthday
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

10 comments

Tulis comments
avatar
April 7, 2015 at 11:42 AM

sedap tu chipsmore....kejap ada kejap takde...

Reply
avatar
April 7, 2015 at 11:59 AM

suka jugak chipsmore tuh.. tak sangka dah 25 tahun, usianya..

Reply
avatar
April 7, 2015 at 12:59 PM

Itu kegemaran kita tau...kite suka makan chips dia dulu pastu celup dalam air tea o panas....sodap

Reply
avatar
April 7, 2015 at 4:55 PM

Wah bestnyerr ..Ayat Sha TERBAIK la utk Chipsmore hehehe ..Menarik ni.. Singgah petang #exchangefeedgroup #kelabbloggerbenashaari

Reply
avatar
April 7, 2015 at 7:09 PM

Chipsmore dah berkembang sekarang... dulu satu pesen je.. sekarang dah ada macam2 pesen kan.. size besar ada, size kechik ada... huhuhuhuu..

tahniah Chipsmore... :)

Reply
avatar
April 8, 2015 at 12:54 AM

dulu selalu gak makang chipsmore. sekarang dah tak haha

Reply
avatar
April 8, 2015 at 4:54 PM

anak suka makan chipsmore, setiap kali pi kedai mesti cari chipsmore

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+