SweetMuslimah.com

Monday, April 27, 2015

Cashout nuffnang yang pertama

Alhamdulillah, berjaya cashout Nuffnang untuk kali pertama. Eksaited juga, walaupun nilai yang dicashout tak banyak pun, muehehe. Terima kasihlah kepada blogger-blogger hebat yang banyak bagi inspirasi.

Dan tenkiu very very mucho lah kepada kawan-kawan yang sudi berkunjung ke sini & klik iklan tabung kawen cheq. Tanpa korang, siapalah yang nak baca entry merapu aku ni. Korang semua memang best :)

Cashout Nuffnang
Ucapan macam menang award pulak, bhahaha. Drama sangat T_T 

Yang penting, akaun Nuffnang dah direset ke kosong semula *dah boleh nyanyi lagu kosong-kosong*. Kawan-kawan yang baik hati bolehlah tolong klik lagi ^^




Cashout nuffnang yang pertama
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

9 comments

Tulis comments
avatar
April 27, 2015 at 7:52 AM

cek dah sampai bolehlah belanja ye.. :)

Reply
avatar
April 27, 2015 at 8:01 AM

wah.syoknya dah cashout.moga rezeki bertambah-tambah lagi ye.

Reply
avatar
April 27, 2015 at 8:49 AM

wahh seronoknya dah boleh cash out.. ni nak cash out pun ada berapa jer..

Reply
avatar
April 27, 2015 at 9:40 AM

Cik akak pun nak cash out gak nie...tapi syg pula nak cashout..

Reply
avatar
April 27, 2015 at 9:53 AM

perghh peerghh kc tak pernah lagi cashout hehe

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+