Monday, April 27, 2015

# Nuffnang

Cashout nuffnang yang pertama

Alhamdulillah, berjaya cashout Nuffnang untuk kali pertama. Eksaited juga, walaupun nilai yang dicashout tak banyak pun, muehehe. Terima kasihlah kepada blogger-blogger hebat yang banyak bagi inspirasi.

Dan tenkiu very very mucho lah kepada kawan-kawan yang sudi berkunjung ke sini & klik iklan tabung kawen cheq. Tanpa korang, siapalah yang nak baca entry merapu aku ni. Korang semua memang best :)

Cashout Nuffnang
Ucapan macam menang award pulak, bhahaha. Drama sangat T_T 

Yang penting, akaun Nuffnang dah direset ke kosong semula *dah boleh nyanyi lagu kosong-kosong*. Kawan-kawan yang baik hati bolehlah tolong klik lagi ^^




9 comments:

  1. cek dah sampai bolehlah belanja ye.. :)

    ReplyDelete
  2. wah.syoknya dah cashout.moga rezeki bertambah-tambah lagi ye.

    ReplyDelete
  3. wahh seronoknya dah boleh cash out.. ni nak cash out pun ada berapa jer..

    ReplyDelete
  4. Cik akak pun nak cash out gak nie...tapi syg pula nak cashout..

    ReplyDelete
  5. perghh peerghh kc tak pernah lagi cashout hehe

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+