Monday, March 16, 2015

# Nuffnang # segmen-contest & giveaway

Peraduan “Word Puzzle” #klikdenganbijak

Assalamualaikum

Peraduan “Word Puzzle” kembali lagi untuk pusingan kedua. Jadi antara 10 pemain terbaik dan anda akan memenangi sebuah “Razer Gaming Mouse” bersama kad Touch n Go edisi khas ‘Klik Dengan Bijak’!

Peraduan bermula 16 Mac 2015 (hari ini) dan berakhir pada 20 Mac 2015 jam 12 tengah malam. Klik pautan / gambar di bawah dan jadilah antara penyusun terpantas!

 #klikdenganbijak
http://statictab.com/zctk72t

Peraduan "Word Puzzle"
 - Klik banner untuk join -

Sha dah try tadi, hehe. Haruslah support kan :). Kita kena cari 10 perkataan yang diberikan. Lepas dah jumpa semua perkataan tu, kena isi nama & email kita. Siapa yang masa paling cepat, menang. Macam Sha, lama betul nak jumpa semua perkataan tu. 200 saat T_T. Mata rabun lah katakan, hehe.


Words puzzle
Mula-mula paparan dia akan keluar macam ni. 

Words puzzle
Lepas berjaya cari 10 perkataan yang diberikan. Tengok masa tu. 279s, wuwuwuwu T_T


 Let's find the wordss! :)


P/s: Ini adalah scheduled post. Masa ni Sha dah fengsan kroh kroh kroh. Bai bai, guten night ^^

8 comments:

  1. Kalau zumal lagi lama nak mencari perkataan tu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke? Dah tryke belum? Mana tau lagi pantas & hebat! :)

      Delete
    2. Zumal memang lambat pickup la. Hehe ^^

      Delete
    3. Belum cuba, belum tahu Zumal :)

      Delete
  2. belum sempat cuba. apapun perkongsian yang baik
    singgah dari #exchangefeedgroup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eheh, harus cuba ni. Nak tengok tahap kecekapan mata :)

      Delete
  3. 279s? ok lah tu kalau sis JM mahu 5 minit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye ke sis JM? Entah-entah 100s je. Cekap sungguh mata JM >.<

      Delete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+