SweetMuslimah.com

Monday, March 23, 2015

Typo keywords

Assalamualaikum

Selamat berhari Isnin :)


KEYWORD NUFFNANG


Keyword masih lagi tertumpu kepada drama Teman Lelaki Upahan. Siap ada yang search for lagu sedih dalam Teman Lelaki Upahan tu. Eheh. Nak lagu sedih, meh sini aku nyanyikan. Confirm sedih sampai banjir jadinya. Boleh pakej dengan petir memancor-mancor pon boleh. Affordable package tau! Hihi :D

Tapi, yang search teman kelli upahan 25, apakah?
Typo keywords
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

18 comments

Tulis comments
avatar
March 23, 2015 at 1:28 PM

Teman lelaki upahan.. terbaik..

Reply
avatar
March 23, 2015 at 3:14 PM

teman kelli upahan? Hehe ^-^

Reply
avatar
Sha
March 23, 2015 at 3:37 PM

hahaha..kadang2 bila buka search keywords ni Sha leh tergelak sorang..macam2 orang kat luar tu cari kan..salah satu search keywords yang Sha tak leh lupa kat blog Sha 'blog pasal blue'..oppsss bahaya tol hihi

Reply
avatar
March 23, 2015 at 5:15 PM

hehehe.. apapun best jugak teman lelaki upahan nih..

Reply
avatar
March 23, 2015 at 10:47 PM

hahahaha awat lawak sgt ni. teman kelli upahan? ahakhak

Reply
avatar
March 23, 2015 at 11:51 PM

Ye ke typo... mmg nak search key wordkan...vote TLU

Reply
avatar
March 24, 2015 at 9:39 AM

Kadang2 tu kita rasa macam tak percaya pulak satu2 keyword tu boleh jadi menarik untuk berkunjung ke blog kita... banyak2 keyword, keyword tu yang orang dok menaip..ahaksss.
Apa2 pun semuga semakin bertambah ramai yang berkunjung ke blog Sha ye.. All the best.

Reply
avatar
March 24, 2015 at 11:52 AM

hahahahaaa... tengah mengidam ikan keli goreng berlada tu... sampai tersasul-sasul menaip... kikikikikiii... :p

tapiiiii bab menyanyi lagu sedih sampai boleh banjir tu memang win lah...!! kita boleh geng... Sha nyanyi, akak sponsor tisu......... sebab akak jenis cengeng skit... :(


Reply
avatar
March 25, 2015 at 6:33 PM

Opkos. Tapi sekarang ada hashtag baru untuk TLU ni. #eljahat. Ekekeke :D

Reply
avatar
March 25, 2015 at 6:34 PM

Maybe ada watak sampingan bernama kelli yang invisible dalam TLU ni? Hehehe :D

Reply
avatar
March 25, 2015 at 6:41 PM

Blog pasal blue? Peh. Keyword canggih nau :D

Reply
avatar
March 25, 2015 at 6:44 PM

Betul, pehni kita tunggu drama baru pulak, best ke tak :)

Reply
avatar
March 25, 2015 at 6:49 PM

Siasat, jangan tak siasat, ekekeke :D

Reply
avatar
March 25, 2015 at 6:50 PM

Tau takpe Aina, tak yang tak bley blah, masuk jugak ke blog Kak Sha ni. Hmm

Reply
avatar
March 25, 2015 at 6:51 PM

Typo yang kelli tu Bonde, hehe :D

Reply
avatar
March 25, 2015 at 6:51 PM

TQ JSS. Pehni, tak tau nak pancing keyword ape pulak

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+