Nurul Shahira:

Monday, March 23, 2015

# Nuffnang

Typo keywords

Assalamualaikum

Selamat berhari Isnin :)


KEYWORD NUFFNANG


Keyword masih lagi tertumpu kepada drama Teman Lelaki Upahan. Siap ada yang search for lagu sedih dalam Teman Lelaki Upahan tu. Eheh. Nak lagu sedih, meh sini aku nyanyikan. Confirm sedih sampai banjir jadinya. Boleh pakej dengan petir memancor-mancor pon boleh. Affordable package tau! Hihi :D

Tapi, yang search teman kelli upahan 25, apakah?

18 comments:

  1. Teman lelaki upahan.. terbaik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opkos. Tapi sekarang ada hashtag baru untuk TLU ni. #eljahat. Ekekeke :D

      Delete
  2. Replies
    1. Maybe ada watak sampingan bernama kelli yang invisible dalam TLU ni? Hehehe :D

      Delete
  3. hahaha..kadang2 bila buka search keywords ni Sha leh tergelak sorang..macam2 orang kat luar tu cari kan..salah satu search keywords yang Sha tak leh lupa kat blog Sha 'blog pasal blue'..oppsss bahaya tol hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog pasal blue? Peh. Keyword canggih nau :D

      Delete
  4. hehehe.. apapun best jugak teman lelaki upahan nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, pehni kita tunggu drama baru pulak, best ke tak :)

      Delete
  5. hahahaha awat lawak sgt ni. teman kelli upahan? ahakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe Aina, tak yang tak bley blah, masuk jugak ke blog Kak Sha ni. Hmm

      Delete
  6. Ye ke typo... mmg nak search key wordkan...vote TLU

    ReplyDelete
  7. Kadang2 tu kita rasa macam tak percaya pulak satu2 keyword tu boleh jadi menarik untuk berkunjung ke blog kita... banyak2 keyword, keyword tu yang orang dok menaip..ahaksss.
    Apa2 pun semuga semakin bertambah ramai yang berkunjung ke blog Sha ye.. All the best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ JSS. Pehni, tak tau nak pancing keyword ape pulak

      Delete
  8. hahahahaaa... tengah mengidam ikan keli goreng berlada tu... sampai tersasul-sasul menaip... kikikikikiii... :p

    tapiiiii bab menyanyi lagu sedih sampai boleh banjir tu memang win lah...!! kita boleh geng... Sha nyanyi, akak sponsor tisu......... sebab akak jenis cengeng skit... :(


    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+