Saturday, March 14, 2015

# drama # Drama Melayu

Tengok Online: Slot Akasia TV3: Teman Lelaki Upahan Full Episode

Assalamualaikum

Dah lama rasanya tak hupdate cerita Ezwan Lutfi dengan Kyra Lydia. Selalu tengok kat TV aje, dah lupa nak simpan dalam blog. Eheh. Jadi, meh kita parking dalam blog dulu ^^. Dah ada list kat sini, esok-esok senang aku nak marathon hujung minggu ni. Yey!

TEMAN LELAKI UPAHAN FULL EPISODE

Tonton Online Teman Lelaki Upahan Full Episode
Teman Lelaki Upahan





 

11 comments:

  1. SELAMAT MENONTON ...

    #exchangefeedgroup

    ReplyDelete
  2. Keputusan cabutan bertuah dah keluar. Sila view dan email kan maklumat diri :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2015/03/cabutan-bertuah-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. citer nie dah full episod erk kak shah ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lagi cc. Next week baru full episod :)

      Delete
  4. Replies
    1. Kan? Lagi seminggu aje nak habis ni. Sila berdebar bersama-sama :)

      Delete
  5. zaman sekarang semua di hujung jari jika terlepas episod di tV...ada online

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul sis JM. Apa susah, Tonton.my ada. Blog - blog yang hupdate recent drama pon banyak :)

      Delete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+