Tuesday, March 17, 2015

# drama # Drama Melayu

Tengok Online: Slot Akasia TV3: Teman Lelaki Upahan Ep. 21

Drama Teman lelaki Upahan ni dah semakin menghampiri episod akhir kan? Semakin berdebar-debar nak tahu, sama ada EL jadi ke tidak berkahwin dengan Kyra Lydia. 

Korang yang baca novel, macam mana ending dia ye? Share lah. Semalam tengok, eh, geram cheq tau, tengah - tengah tengok, habis pulak T_T. 

Nak tunggu hari ni punya cerita pulak. Tapi, untuk yang tertinggal episod semalam, boleh tengok kat sini :)

TEMAN LELAKI UPAHAN EPISOD 21

TLUpahan.E21 by myflm4u

Dah tengok kan? Haaa, apa yang akan terjadi dengan abang, ayah & adik EL? Kita tunggu hari ni :D pukul 6.50 malam TV3.







P/s: Scheduled post jugak. Banyak keje hari ni T_T

21 comments:

  1. Replies
    1. Aah, tapi Kak Sha lupa dah password dia, hehe :D

      Delete
  2. aishh tu la..cmne citer ri ni agknyer..huuuu risau..
    dorng jadi kawin ke x agknye ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ikut cliche cerita, hero & heroin mesti kawen punye, ekeke

      Delete
  3. Best ke kak Sha citer ni? heheee macam ramai jep yang du perkata tentang citer ni tapi tak lepas-lepas lagi nak tengoknya T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best, sebab el tu kelakar, pandai masak, chef lagi. Dah dapat ciri-ciri lelaki idaman Kak Sha tu, bhahahahaha :D

      Delete
  4. Kesian lak kat Kyra tu yer kalau EL tak jadi kahwin dengan dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ikut cliche novel melayu, ofkos hero kawen dengan heroin :)

      Delete
  5. Alaaa tak sempat nak tengok..selalu balik kerja lambat..huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Astro On the Go. Tak pun Tonton confirm ade. :)

      Delete
  6. knock2..nak mecelah sat..hihi..bila agaknyaa cte ni nak abis..hehe..dah leh agak ending die..singgah sini ikut JSS hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minggu depan habislah tu cerita i. Nampak dah iklan cerita baru :)

      P/s: Ikut JSS ye, bagus betul :)

      Delete
  7. best ka drama ni? tak pernah tengok lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best. Lagi dekat ending, lagi meleleh air mata tengok. Lama-lama cerita tak habis-habis, rasanya boleh banjir rumah Sha :D

      Delete
  8. ada gak tgk sekejap tapi waktu tayangan x sesuai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah. Pukul 7.00 - 8.00 malam tu, waktu untuk solat maghrib. Tapi, kat Tawau, maghrib masuk pukul 6.30 petang :D

      Delete
  9. Kyra nak cancel perkahwinan dia ngan EL kan.. semalam tengok skit kat last2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ni Kyra dah bagitau nak kensel wedding. Haish.

      Delete
    2. patut laa tengok EL serabut jer semalam..

      Delete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+