SweetMuslimah.com

Monday, March 16, 2015

SENSODYNE ‘TIADA NGILU, HIDUP CERIA’ [Chill Festival]

Saja - saja lah tekan iklan Nuffnang kat blog geng #exchangefeedgroup bila iklan Sensodyne keluar. Sebab, tertanya-tanya jugak, iklan Sensodyne ni pasal ape ye? Yang aku tahu, Sensodyne ni sangat sesuai untuk orang yang gigi sensitif, (macam aku). Tu yang tambah semangat nak klik (Kalau klik iklan kat blog sendiri, nanti kena ban dengan Nuffnang pulok). Mana tahu ada dapat free gift macam Physiogel, nah, rugi tak tengok. Kekeke :D

Rupa-rupanya betul pun. Bila kita klik iklan Sensodyne tu, kita akan terus ke websites Sensodyne Malaysia.

Sensodyne untuk gigi sensitif

SENSODYNE UNTUK GIGI SENSITIF

Boleh periksa tahap kesensitifan gigi kita dengan isi survey. Lepas habis isi survey tu, dia akan suggest berus gigi mana yang sesuai untuk gigi kita. Macam aku, gigi sensitif, so the suggestion is medium soft toothbrush.

Selain daripada tu, dalam website Sensodyne ni, boleh jugak join beberapa contest. Antaranya adalah SENSODYNE ‘TIADA NGILU, HIDUP CERIA’ [Chill Festival] atau #TiadaNgilu Contest Moments.
Sensodyne 'Tiada Ngilu, Hidup Ceria' [Chill Festival]

 #TiadaNgilu Moments Contest

 #TiadaNgilu Moments Contest

 #TiadaNgilu Moments Contest

Eh, ada lagi lah. UNFREEZE THE COOLEST DRINK, ada 3 step yang mudah. Kemungkinan untuk claim Chatime tau! Tengok, tengok, tengok, Cik Epal, blogger gorjes the vasss pun ada lah! Aku dah vote, opkos Cik Epal, hikhikhik :D

 #TiadaNgilu Moments Contest

Best rupanya iklan - iklan CPUV Nuffnang ni kan? Tak adalah sponsored post memanjang. Buat iols jeles aje tau! Hehe. Ada jugak iklan yang bagi benefit kat kita. Tapi, nak juga kata TQ to #Nuffnang dan #SensodyneMalaysia sebab lekatkan Sensodyne Campaign ni dalam blog ni.

"Wahai Nuffnang yang disayangi
Esok-esok bagilah CPUV baru lagi"

Eheh, terus disayangi, padahal hari tu kata buat jadi tensi. Pantun tak boleh blah. Ekekekeke :D

CPUV Nuffnang Sensodyne Campaign


Pegi lah join contest Sensodyne tu. Hadiah dia RM500 cash tau!



TQ singgah & baca entry ini ^^



SENSODYNE ‘TIADA NGILU, HIDUP CERIA’ [Chill Festival]
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

21 comments

Tulis comments
avatar
March 16, 2015 at 9:03 AM

nnt cakap kat Nuffnang kita nak cpuv jugak.. hihi

Reply
avatar
March 16, 2015 at 9:52 AM

aamin..kejap lagi melekat lah tu Sensodyne dlm blog Sha.

Reply
avatar
March 16, 2015 at 11:25 AM

boleh claim chatime..
cam besh jek.try klik2 sat..hehe

Reply
avatar
March 16, 2015 at 12:10 PM

Sekarang dah macam2 ubat gigi untuk gigi yang sensitif.. kalau dulu cuma sensodyne.. tapi hampir semua jenama ubat gigi dah keluarkan ubat gigi utk gigi sensitif.. anyway, sensodyne still the best..ahaksss...

Reply
avatar
March 16, 2015 at 12:14 PM

tahniah SHa.. guna juga ubat gigi nih.. inilah yang terbaik untuk gigi sendiri sekarang..

Reply
avatar
March 17, 2015 at 9:37 AM

Macam mana nak melekat kat blog tu pcl?

Reply
avatar
March 17, 2015 at 9:38 AM

Kan? Try-try klik, mana tau dapat claim chatime ;)

Reply
avatar
March 17, 2015 at 9:40 AM

Itu lah, banyak dah yang keluar, colgate pun ada, tapi Sensodyne paling manang lah! hehe :D

Reply
avatar
March 17, 2015 at 9:40 AM

Betul Eyda, Sha sekarang pun nak guna Sensodyne ;)

Reply
avatar
March 17, 2015 at 9:42 AM

Tak pernah guna, meh Kak Sha kaborkan kat sini, hehe :)

Reply
avatar
March 17, 2015 at 9:46 AM

Eh eh eh, tahniah kenapa pulak ni Zumal? Konfius kejap

Reply
avatar
March 18, 2015 at 10:55 PM

x pernah guan sensodyne...byk ke masuk..tahniah

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+