SweetMuslimah.com

Monday, March 9, 2015

Senarai pemenang Mini Giveaway by Shahira

Assalamualaikum

Seperti mana yang dijanjikan, ewaah, janji-setia kita pada pukul 4.00 petang hari ini dalah untuk bagitahu, siapa yang bertuah dipilih oleh robot random.org, untuk Mini Giveaway by Shahira kan? Aku dah ada nombor-nombor nye, kali ni seramai 4 orang yang bertuah. Aku tambah lagi 1 slot sebab, Rempah Chef Ammar tu ada 4 jenis:

JENIS REMPAH CHEF AMMAR 

  1. Rempah kabsah
  2. Rempah mandy
  3. Rempah bukhary
  4. Rempah beriyani
Semuanya best-best, boleh buat masak macam-macam. Resepi semua dah ada dalam tangan, tinggal klik-klik aje. Hehehe :). Ok, jum tengok nombornya :





Boleh periksa nombor kat sini . Kepada pemenang, boleh contact aku melalui email: nurulshahira.kassim@gmail.com (tajuk: Pemenang Mini Giveaway by Shahira) & sertakan details berikut:

Nama
No. & link blog 
Alamat (untuk penghantaran)
No. Phone

Yang tak terpilih, aku mintak mahap sangat-sangat, kali ni aku boleh bukak untuk 4 orang aje. InshaAllah, next time kalau ada lagi GA, aku bukak untuk ramai pemenang. Tapi, masa tu, korang kena lah support ramai-ramai ye :)

Tqvm:)







Senarai pemenang Mini Giveaway by Shahira
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

27 comments

Tulis comments
avatar
March 9, 2015 at 4:29 PM

Nak join gak, tapi lain kali erk... yang ni dah abih...
tumpang blogwalking, sakit dah kaki ni dok jalan-jalan ( Si PANJANG lagi sakit kaki tau...! ) kalau free boleh tengok2 blog saya erkk...
http://sipanjangkata.blogspot.com

Reply
avatar
March 9, 2015 at 4:53 PM

tahniah kepada pemenang.. adoyaii sipi jer.. hehehe..

Reply
avatar
March 9, 2015 at 4:56 PM

Tuh dia no 2 dah terpilih. Thanks En.Random.org. Thanks Q so muchlah.. Kuikuiii..
Untuk kak.Sha.. lapchu so muchhh laa sbb bagi peluang kat Cik Candy (=

Reply
avatar
March 9, 2015 at 5:11 PM

Tahniah tahniah tahniah kepada semua yang menang... yang tak menang cuba lagi.. yang belum cuba join ramai2 GA akan datang...termasuk sy ahakssss...
Keep blogging Shahira... keep it up

Reply
avatar
March 9, 2015 at 5:49 PM

Tahniah yg menang,wah CC pun menang hadiah dr Sha... great gadis2 EFG ;)

Reply
avatar
March 9, 2015 at 6:32 PM

Wahh tahniah kepada para pemenang :D

Reply
avatar
March 9, 2015 at 6:57 PM

Tahniah buat para pemenang ^-^

Reply
avatar
March 9, 2015 at 8:36 PM

seronoknya dapat hadiah best tu..tahniah kepada yang bertuah

Reply
avatar
March 10, 2015 at 9:11 AM

alhamdulillah nombor 1 naik.. rezeki.. terima kasih memilih saya sebagai pemenang.. saya dah email detail.
TQVM

Reply
avatar
March 10, 2015 at 11:58 AM

Alhamdulillah 323 naik kat sini :) Nanti Cik Mimie bagi detail...terima kasih :)

Tahniah semua :)

Reply
avatar
March 10, 2015 at 11:49 PM

Yang bertuah tu memang seronok, yang tukang bagi hadiah ni, laaaaaaaaaagi seghonok, hehe ;)

Reply
avatar
March 10, 2015 at 11:50 PM

323 Cik Mimie? Jauh bebenor tu, ekekeke ^^

Reply
avatar
March 11, 2015 at 12:05 AM

Tahniah menang, cik random.org yang pilih :D

Reply
avatar
March 11, 2015 at 12:06 AM

Jss kena join GA Sha next time tau! Ini paksaan, ekekeke :D

Reply
avatar
March 11, 2015 at 12:07 AM

Tahniah, menang pulak CC eh, ni mesti cik random.org sayang lebey, hehe :D

Reply
avatar
March 11, 2015 at 8:53 PM

tahniah kepada mereka yg berjaya terpilih tuh.mmg luck

Reply
avatar
March 11, 2015 at 9:40 PM

wahhh tungg nyaaa siapa yg menang hihi tahniahhh <3

Reply
avatar
March 13, 2015 at 3:32 PM

tahniah buat para pemenang :)

hi awak ;)
PG datang nak jemput join iPhone 5S Giveaway by Syafiqspecki disini. Jemput Join Ya ;)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+