Thursday, March 5, 2015

# segmen-contest & giveaway

SEGMEN MARI TINGKATKAN "FOLLOWER BLOG"

Assalamualaikum

Hari ni, nak khabar kat korang tentang segmen terbaru dari bonde +Zaidalifah Hussin , pemilik blog http://kumahuitu.blogspot.com

Hah, nama blog pun dah kumahu, apa lagi geng, jom lah mahu-mahukan dirimu meriahkan segmen ni. Moh ler kita.

SEGMEN MARI TINGKATKAN "FOLLOWER BLOG"
Banner segmen tingkatkan follower blog

Syarat-syarat senang aje:


1.Follow blog bonde :  http://kumahuitu.blogspot.com

2.Follow IG bonde : zaidalifah aisheteru

3.Buat entri yang bertajuk:  SEGMEN MARI TINGKATKAN "FOLLOWER BLOG"
4.Copy banner di atas dan backlink ke entri ini semula
5.Jangan lupa copy n paste url link di ruangan komen entri ini sahaja
6. Komen anda follower ke berapa ? (bagi yang baru follow)
7. Yang dah lama follow, just mention dah follow

Ada 10 hadiah untuk anda ikhlas dari Bonde

- 8 bookmark
- 2 top up bernilai RM 5 
( Maxis Rm 5 / Celcom RM 5
*
*
*
TARIKH SEGMEN MULA : 4/3/2015
TARIKH SEGMEN TAMAT : 31/3/2015

Selamat bersegmen guys :)

26 comments:

  1. Jom join segmen blogwalking dan giveaway yang ini pulak: Segmen Blogwalking Bersama Dyllarezan :)

    ReplyDelete

  2. Salam terima kasih Join Segmen Bonde,Good Luck Yea :)

    Ada 10 hadiah untuk anda ikhlas dari Bonde, bagi follower yg terpilih secara random.
    8 bookmark
    2 top up bernilai RM 5 
    ( Maxis Rm 5 / Celcom RM 5

    Jangan lupa BW senarai peserta
    Bonde Senyum Riang

    ReplyDelete
  3. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum and Hye :)
    Saya sedang mencari sponsor :)
    Tiada syarat dikenakan :)
    Sudi tak nak sponsor? :)
    Sebarang detail bolehlah ke blog saya http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/03/pencarian-sponsor-contest-wear-it-right.html :)
    Jika sudi, sila komen di entri tersebut. Syukran jiddan. :)

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen kak ana yer :D segmen kite jemput join, kalau belum join lgi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haip Aisya, salah blog ni. This is Kak Sha. Babap nanti salah blog :D

      Delete
  6. selamat bersegmen..singgah daripada segmen yang sama..done follow

    ReplyDelete
  7. haiiiii Sha singgah dari egmen yang sama and done follow sin i ^_^
    http://ladiesingreen.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html
    jemput singgah ke blog hijau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama nama kita, Sha jugak :)

      Sha singgah ye :)

      Delete
  8. salam. singgah dari segmen yang sama. done follow

    http://bilabbercerita.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum..
    Saya dari segmen yg sama..
    Jemput singgah :)
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha singgah nanti :)

      Tq singgah sini ye Fatihah :)

      Delete
  10. good luck!

    saya follower ke 151!

    http://www.salmaothman.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
  11. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
  12. http://thestoryofyayalife.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html


    dtang dari segmen yang sama . done follow

    ReplyDelete
  13. Salam.
    BW dr segmen yg sama.
    Kita follow sis ye dr no 166.

    Good Luck!!!!!

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

    ReplyDelete
  14. singgah blogwalking sini..
    selamat bersegmen.. :)

    -Hikayat Budak Pening-

    ReplyDelete
  15. Antivirus Superb Kini Dimalaysia - Dr.WEB Security Space. RM 55 - Percuma Antivirus untuk mobile

    drweb.samfez.com

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan.saya pun join segmen ni..good luck!

    sudi2 singgah blog saya housewifearts.blogspot.com..will follow you..

    ReplyDelete
  17. http://kumahuitu.blogspot.com/2015/04/keputusan-segmen-mari-tingkatkan.html

    ReplyDelete
  18. http://kumahuitu.blogspot.com/2015/04/keputusan-segmen-mari-tingkatkan.html

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+