SweetMuslimah.com

Thursday, March 5, 2015

SEGMEN MARI TINGKATKAN "FOLLOWER BLOG"

Assalamualaikum

Hari ni, nak khabar kat korang tentang segmen terbaru dari bonde +Zaidalifah Hussin , pemilik blog http://kumahuitu.blogspot.com

Hah, nama blog pun dah kumahu, apa lagi geng, jom lah mahu-mahukan dirimu meriahkan segmen ni. Moh ler kita.

SEGMEN MARI TINGKATKAN "FOLLOWER BLOG"
Banner segmen tingkatkan follower blog

Syarat-syarat senang aje:


1.Follow blog bonde :  http://kumahuitu.blogspot.com

2.Follow IG bonde : zaidalifah aisheteru

3.Buat entri yang bertajuk:  SEGMEN MARI TINGKATKAN "FOLLOWER BLOG"
4.Copy banner di atas dan backlink ke entri ini semula
5.Jangan lupa copy n paste url link di ruangan komen entri ini sahaja
6. Komen anda follower ke berapa ? (bagi yang baru follow)
7. Yang dah lama follow, just mention dah follow

Ada 10 hadiah untuk anda ikhlas dari Bonde

- 8 bookmark
- 2 top up bernilai RM 5 
( Maxis Rm 5 / Celcom RM 5
*
*
*
TARIKH SEGMEN MULA : 4/3/2015
TARIKH SEGMEN TAMAT : 31/3/2015

Selamat bersegmen guys :)
SEGMEN MARI TINGKATKAN "FOLLOWER BLOG"
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

26 comments

Tulis comments
avatar
March 5, 2015 at 11:02 PM

Jom join segmen blogwalking dan giveaway yang ini pulak: Segmen Blogwalking Bersama Dyllarezan :)

Reply
avatar
March 6, 2015 at 1:07 AM


Salam terima kasih Join Segmen Bonde,Good Luck Yea :)

Ada 10 hadiah untuk anda ikhlas dari Bonde, bagi follower yg terpilih secara random.
8 bookmark
2 top up bernilai RM 5 
( Maxis Rm 5 / Celcom RM 5

Jangan lupa BW senarai peserta
Bonde Senyum Riang

Reply
avatar
March 6, 2015 at 8:56 AM

Baik Cik Dylla, Sha join nanti ye :)

Reply
avatar
March 7, 2015 at 1:15 PM

salam singgah dari segmen sama :)

http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Reply
avatar
March 8, 2015 at 6:12 PM

Assalammualaikum and Hye :)
Saya sedang mencari sponsor :)
Tiada syarat dikenakan :)
Sudi tak nak sponsor? :)
Sebarang detail bolehlah ke blog saya http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/03/pencarian-sponsor-contest-wear-it-right.html :)
Jika sudi, sila komen di entri tersebut. Syukran jiddan. :)

Reply
avatar
March 13, 2015 at 6:25 AM

selamat bersegmen kak ana yer :D segmen kite jemput join, kalau belum join lgi :D

Reply
avatar
March 13, 2015 at 7:32 PM

selamat bersegmen..singgah daripada segmen yang sama..done follow

Reply
avatar
March 13, 2015 at 10:15 PM

Haip Aisya, salah blog ni. This is Kak Sha. Babap nanti salah blog :D

Reply
avatar
March 14, 2015 at 1:34 PM

haiiiii Sha singgah dari egmen yang sama and done follow sin i ^_^
http://ladiesingreen.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html
jemput singgah ke blog hijau..

Reply
avatar
March 15, 2015 at 2:07 AM

salam. singgah dari segmen yang sama. done follow

http://bilabbercerita.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Reply
avatar
March 15, 2015 at 4:46 PM

Assalamualaikum..
Saya dari segmen yg sama..
Jemput singgah :)
http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Reply
avatar
March 15, 2015 at 10:58 PM

Sama nama kita, Sha jugak :)

Sha singgah ye :)

Reply
avatar
March 15, 2015 at 10:59 PM

TQ Nabilah, done follow u back :)

Reply
avatar
March 15, 2015 at 11:01 PM

Sha singgah nanti :)

Tq singgah sini ye Fatihah :)

Reply
avatar
March 16, 2015 at 12:16 PM

good luck!

saya follower ke 151!

http://www.salmaothman.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Reply
avatar
March 20, 2015 at 1:12 AM

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Reply
avatar
March 21, 2015 at 11:42 PM

http://thestoryofyayalife.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html


dtang dari segmen yang sama . done follow

Reply
avatar
March 26, 2015 at 10:43 AM

Salam.
BW dr segmen yg sama.
Kita follow sis ye dr no 166.

Good Luck!!!!!

http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/03/segmen-mari-tingkatkan-follower-blog.html

Reply
avatar
March 28, 2015 at 9:39 PM

singgah blogwalking sini..
selamat bersegmen.. :)

-Hikayat Budak Pening-

Reply
avatar
March 29, 2015 at 3:22 AM

Antivirus Superb Kini Dimalaysia - Dr.WEB Security Space. RM 55 - Percuma Antivirus untuk mobile

drweb.samfez.com

Reply
avatar
April 1, 2015 at 9:25 AM

salam perkenalan.saya pun join segmen ni..good luck!

sudi2 singgah blog saya housewifearts.blogspot.com..will follow you..

Reply
avatar
April 1, 2015 at 12:54 PM

http://kumahuitu.blogspot.com/2015/04/keputusan-segmen-mari-tingkatkan.html

Reply
avatar
April 1, 2015 at 12:54 PM

http://kumahuitu.blogspot.com/2015/04/keputusan-segmen-mari-tingkatkan.html

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+