Nurul Shahira:

Friday, March 13, 2015

# segmen-contest & giveaway

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu

Assalamualaikum

Hai, cuti sekolah start bila ye? Series, aku tak tahu. Kenapa aku tak tahu? 

"Sha, ko duduk dalam gua ke?"

Amboi soalan, tak baik tau cakap macam tu! Meh sini aku habaq, kenapa aku tak tau bila cuti sekolah mula ke tak mula lagi. SATU. Sebab, aku duk kolej, kalendar cuti tak sama dengan sekolah. DUA. Kalau aku ada anak yg bersekolah, inshaAllah aku akan sangat alert dengan cuti. TIGA? Takde sebab. Itu semua salah diri sendiri sebab tak alert T_T

Jadi, meh lah join SEGMEN: blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu

awansayatasana.blogspot.com 

 Syarat - syarat nye senang aje :)
1. Follow blog Cikgu Ayu
2. Tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu
3. Gam kuat - kuat banner comel diatas dan linkkan ke entry ini
4. Kalau nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...
5. Siap....gam kuat - kuat kat ruangan komen entry ini

Dateline adalah pada: ISNIN 23/3/2015 jam 10.00 malam 


P/s: Kalau tak ada buat apa-apa cuti sekolah ni, moh ler join segmen Cikgu Ayu ni :) 


30 comments:

  1. Good luck kak sha. Satgi cik candy join sama ye. (=

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen kak . nanti nak join jugak :)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen.. cikgu Ayu selalu buat segmen sebegini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, yke? Sha baru first time join GA Cikgu Ayu ni :)

      Delete
    2. nanti join laa lagi.. selalu cuti sekolah Cikgu Ayu rajin adakan segmen sebegini..

      Delete
  4. join jugak...

    http://macammacamcite.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  5. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... ayu dah buat senarai peserta.. jom sama2 ayu kita blogwalking ke blog kawan2.. follow mereka..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/senarai-peserta-segmen-blogwalking-cuti.html

    ReplyDelete
  6. Salam.... singgah blogwalking sini. Selamat bersegmen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ singgah sini. Sha singgah semula nanti ye ;)

      Delete
  7. salam...ida singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  8. Hai...dtg dari segmen yg sama BW n follow kat cne http://themagicwhisper.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  9. Singgah dr segmen yg sama n blogwalking sekali..http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  10. singgah, follow & klik iklan dekat sini.. :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  11. Salam kenal ;)

    CN datang dari segmen yang sama ; http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  12. Happy Blogwalking awak :)
    Jemput JOIN sekali GA iPhone 5S :)

    ReplyDelete
  13. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+