SweetMuslimah.com

Friday, March 13, 2015

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu

Assalamualaikum

Hai, cuti sekolah start bila ye? Series, aku tak tahu. Kenapa aku tak tahu? 

"Sha, ko duduk dalam gua ke?"

Amboi soalan, tak baik tau cakap macam tu! Meh sini aku habaq, kenapa aku tak tau bila cuti sekolah mula ke tak mula lagi. SATU. Sebab, aku duk kolej, kalendar cuti tak sama dengan sekolah. DUA. Kalau aku ada anak yg bersekolah, inshaAllah aku akan sangat alert dengan cuti. TIGA? Takde sebab. Itu semua salah diri sendiri sebab tak alert T_T

Jadi, meh lah join SEGMEN: blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu

awansayatasana.blogspot.com 

 Syarat - syarat nye senang aje :)
1. Follow blog Cikgu Ayu
2. Tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu
3. Gam kuat - kuat banner comel diatas dan linkkan ke entry ini
4. Kalau nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...
5. Siap....gam kuat - kuat kat ruangan komen entry ini

Dateline adalah pada: ISNIN 23/3/2015 jam 10.00 malam 


P/s: Kalau tak ada buat apa-apa cuti sekolah ni, moh ler join segmen Cikgu Ayu ni :) 


SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

30 comments

Tulis comments
avatar
March 13, 2015 at 10:56 PM

Good luck kak sha. Satgi cik candy join sama ye. (=

Reply
avatar
March 14, 2015 at 12:03 AM

selamat bersegmen kak . nanti nak join jugak :)

Reply
avatar
March 16, 2015 at 12:23 PM

selamat bersegmen.. cikgu Ayu selalu buat segmen sebegini..

Reply
avatar
March 17, 2015 at 10:53 AM

join jugak...

http://macammacamcite.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Reply
avatar
March 17, 2015 at 5:11 PM

terima kasih kerana sudi join segmen ayu... ayu dah buat senarai peserta.. jom sama2 ayu kita blogwalking ke blog kawan2.. follow mereka..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/senarai-peserta-segmen-blogwalking-cuti.html

Reply
avatar
March 17, 2015 at 9:23 PM

Salam.... singgah blogwalking sini. Selamat bersegmen.

Reply
avatar
March 18, 2015 at 11:49 PM

salam...ida singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Reply
avatar
March 19, 2015 at 5:35 PM

Hai...dtg dari segmen yg sama BW n follow kat cne http://themagicwhisper.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Reply
avatar
March 19, 2015 at 6:13 PM

Singgah dr segmen yg sama n blogwalking sekali..http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Reply
avatar
March 20, 2015 at 12:13 AM

Join parihh, jangan tak join ^^

Reply
avatar
March 20, 2015 at 12:18 AM

Oh, yke? Sha baru first time join GA Cikgu Ayu ni :)

Reply
avatar
March 20, 2015 at 12:23 AM

TQ singgah sini. Sha singgah semula nanti ye ;)

Reply
avatar
March 20, 2015 at 12:29 AM

TQ Ida. Satgi sha singgah blog ida :)

Reply
avatar
March 20, 2015 at 11:29 AM

nanti join laa lagi.. selalu cuti sekolah Cikgu Ayu rajin adakan segmen sebegini..

Reply
avatar
March 20, 2015 at 6:36 PM

singgah, follow & klik iklan dekat sini.. :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Reply
avatar
March 21, 2015 at 10:39 PM

Salam kenal ;)

CN datang dari segmen yang sama ; http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Reply
avatar
March 23, 2015 at 8:04 AM

Happy Blogwalking awak :)
Jemput JOIN sekali GA iPhone 5S :)

Reply
avatar
March 25, 2015 at 10:01 PM

salam singgah dari segmen sama :)

http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+