Thursday, March 12, 2015

# segmen-contest & giveaway

Segmen Bloglist by JINDRISSKA

Assalamualaikum

Kali ni, join segmen yang dianjurkan oleh family #exchangefeedgroup, iaitu Aisya, pemilik blog  Jindrisska.blogspot.com

Segmen bloglist Jindrisska.blogspot.com

  Syarat penyertaan senang aje:
  • Follow blog Jindrisska.blogspot.com & bagitahu korang follower ke berapa
  • Buat satu entri bertajuk ''Segmen Bloglist by JINDRISSKA''
  • Pastu letak banner spongebob ni & back link ke sini
  • Pastekan link/url korang dekat ruangkan komen entry ni
  • Segmen akan tamat pada 19/3/2015. 
  • Para pemenang seramai 20++ yang bertuah akan dipilih oleh the super-famos-amos Random.org & dimasukkan sebagai bloglist tuan punya segmen

P/s: Untuk tuan punya segmen: Kak Sha follower ke 419 rasanya. Macam mana nak kira kalau follower sedia ada eh? 

#exchangefeedgroup


20 comments:

  1. Rajin rajin rajin.... Good Luck ye. Kalau dapat hadiah jangan lupa 25%..ahaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhh, dah lupa lah. 25% tu ape? Ekekekeke :D

      Delete
  2. alaaaa... nak join jugaaakkkk...!! huhuhuhuu... sempat lagi kann... ;)

    ReplyDelete
  3. all the best Sha....semoga ada luck di situ

    ReplyDelete
  4. salam.. datang follow sini.. jemput datang ke blog ye :)

    myimpiannaad.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. ayu datang dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu ye.. nanti boleh join segmen ayu juga... tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari segmen sama kak :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+