SweetMuslimah.com

Thursday, March 12, 2015

Segmen Bloglist by JINDRISSKA

Assalamualaikum

Kali ni, join segmen yang dianjurkan oleh family #exchangefeedgroup, iaitu Aisya, pemilik blog  Jindrisska.blogspot.com

Segmen bloglist Jindrisska.blogspot.com

  Syarat penyertaan senang aje:
  • Follow blog Jindrisska.blogspot.com & bagitahu korang follower ke berapa
  • Buat satu entri bertajuk ''Segmen Bloglist by JINDRISSKA''
  • Pastu letak banner spongebob ni & back link ke sini
  • Pastekan link/url korang dekat ruangkan komen entry ni
  • Segmen akan tamat pada 19/3/2015. 
  • Para pemenang seramai 20++ yang bertuah akan dipilih oleh the super-famos-amos Random.org & dimasukkan sebagai bloglist tuan punya segmen

P/s: Untuk tuan punya segmen: Kak Sha follower ke 419 rasanya. Macam mana nak kira kalau follower sedia ada eh? 

#exchangefeedgroup


Segmen Bloglist by JINDRISSKA
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

20 comments

Tulis comments
avatar
March 12, 2015 at 10:13 PM

Haip Nani, dah sihat ke belum?

Reply
avatar
March 13, 2015 at 12:57 AM

Goodluck and have a nice day.

Reply
avatar
March 13, 2015 at 10:38 AM

Rajin rajin rajin.... Good Luck ye. Kalau dapat hadiah jangan lupa 25%..ahaksss

Reply
avatar
Sha
March 13, 2015 at 12:56 PM

selamat bersegmen hehe...

Reply
avatar
March 13, 2015 at 1:25 PM

alaaaa... nak join jugaaakkkk...!! huhuhuhuu... sempat lagi kann... ;)

Reply
avatar
March 13, 2015 at 10:52 PM

Sempat lagi Kak Ain, jum lah :)

Reply
avatar
March 14, 2015 at 8:11 AM

all the best Sha....semoga ada luck di situ

Reply
avatar
March 15, 2015 at 4:28 PM

salam.. datang follow sini.. jemput datang ke blog ye :)

myimpiannaad.blogspot.com

Reply
avatar
March 15, 2015 at 10:43 PM

Ehhh, dah lupa lah. 25% tu ape? Ekekekeke :D

Reply
avatar
March 17, 2015 at 5:27 AM

singgah Blogwalking sini..
all the best..

-Hikayat Budak Pening-

Reply
avatar
March 17, 2015 at 3:52 PM

ayu datang dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu ye.. nanti boleh join segmen ayu juga... tq ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

Reply
avatar
March 18, 2015 at 5:59 PM

Selamat Bersegment

Jom Singgah Owh!MananQayyim : Segmen Bloglist by JINDRISSKA

Reply
avatar
March 23, 2015 at 9:38 PM

salam singgah dari segmen sama kak :)

http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+