Friday, March 20, 2015

# drama # Drama Melayu

[Promo] Teman Lelaki Upahan Minggu Akhir


Semalam, drama Teman Lelaki Upahan ni sedih sangat. Menangis dalam hati woh. Nak nangis depan-depan, malu pulak ada housemate. Lagi pun, tak macho lah nangis - nangis ni, hehe. Kita sambung sedih dalam bilik aje lah malam tu :D

Kesian El, lepas satu perkara, satu perkara lain yang pulak jadi. Lepas hilang abang dengan ayah, clash pulak dengan Kyra. Now mak dia merajuk pulak. Aduhai, kesian. Dah nasib jalan cerita novel macam tu, terima ajelah ye El. 

Untuk minggu terakhir minggu depan, apa yang jadi? 

Teman Lelaki Upahan Minggu Akhir




All the best to Kyra Lydia & Ezwan Lutfi. And all the best too kepada kipas-susah-mati-tangkap-jiwang sama ini drama. Sudah mau habis oh. Kasian. Ekekekekeke ^^


OST TEMAN LELAKI UPAHAN

Ippo Hafiz - Rahsia (OST Teman Lelaki Upahan)



OST untuk drama ni best jugak kan? Ingatkan Hafiz Matahari yang nyanyi. Rupanya, bila tengok mv clips ni, eh, bukan Hafiz tu. Rupanya Hafiz ni. Ippo Hafiz. Sedap jugak suara, kena dengan lagu :)


Kita tunggu minggu depan punya cerita ye, bye :D

6 comments:

  1. rumah xde tv.. mmg xlayan citer ni...

    ReplyDelete
  2. Best cite ni...tp tak sempat nak layan..sbb layan anak2 haha sempat tgk citer suami sebelah rumah je...

    ReplyDelete
  3. untunglah dia bole tgok tv..hostel kita tadop pon tv..hehehehee..happy watching..stay tuned..hehhehehehe.....drama korea tak minat k?hohoohohohoh

    ReplyDelete
  4. dh tau nanti EL mesti kawen dgn KL.. hehehe

    ReplyDelete
  5. mggu lepas akk sempat la tengok citer ni..tapi celup2, sudahnya tak brp nak fhm...layan tanpa perasaan haha..kna tengok semula dari A-Z kat tonton.my ni ;p

    ReplyDelete
  6. memang the bestlah citer nie.. even lambat start tengok tapi mmg meletop..

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+