SweetMuslimah.com

Friday, March 20, 2015

[Promo] Teman Lelaki Upahan Minggu Akhir


Semalam, drama Teman Lelaki Upahan ni sedih sangat. Menangis dalam hati woh. Nak nangis depan-depan, malu pulak ada housemate. Lagi pun, tak macho lah nangis - nangis ni, hehe. Kita sambung sedih dalam bilik aje lah malam tu :D

Kesian El, lepas satu perkara, satu perkara lain yang pulak jadi. Lepas hilang abang dengan ayah, clash pulak dengan Kyra. Now mak dia merajuk pulak. Aduhai, kesian. Dah nasib jalan cerita novel macam tu, terima ajelah ye El. 

Untuk minggu terakhir minggu depan, apa yang jadi? 

Teman Lelaki Upahan Minggu Akhir




All the best to Kyra Lydia & Ezwan Lutfi. And all the best too kepada kipas-susah-mati-tangkap-jiwang sama ini drama. Sudah mau habis oh. Kasian. Ekekekekeke ^^


OST TEMAN LELAKI UPAHAN

Ippo Hafiz - Rahsia (OST Teman Lelaki Upahan)



OST untuk drama ni best jugak kan? Ingatkan Hafiz Matahari yang nyanyi. Rupanya, bila tengok mv clips ni, eh, bukan Hafiz tu. Rupanya Hafiz ni. Ippo Hafiz. Sedap jugak suara, kena dengan lagu :)


Kita tunggu minggu depan punya cerita ye, bye :D

[Promo] Teman Lelaki Upahan Minggu Akhir
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

6 comments

Tulis comments
avatar
March 20, 2015 at 9:50 PM

rumah xde tv.. mmg xlayan citer ni...

Reply
avatar
March 21, 2015 at 12:34 AM

Best cite ni...tp tak sempat nak layan..sbb layan anak2 haha sempat tgk citer suami sebelah rumah je...

Reply
avatar
March 21, 2015 at 2:29 AM

untunglah dia bole tgok tv..hostel kita tadop pon tv..hehehehee..happy watching..stay tuned..hehhehehehe.....drama korea tak minat k?hohoohohohoh

Reply
avatar
March 21, 2015 at 7:39 AM

dh tau nanti EL mesti kawen dgn KL.. hehehe

Reply
avatar
March 21, 2015 at 10:13 AM

mggu lepas akk sempat la tengok citer ni..tapi celup2, sudahnya tak brp nak fhm...layan tanpa perasaan haha..kna tengok semula dari A-Z kat tonton.my ni ;p

Reply
avatar
March 23, 2015 at 1:30 PM

memang the bestlah citer nie.. even lambat start tengok tapi mmg meletop..

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+