Nurul Shahira:

Tuesday, March 31, 2015

# Info

Whatsapp dah ada panggilan PERCUMA lah

Perasan tak Whatsapp dah ada feature baru sempena nak GST ni? FREE CALL weh. Kepada semua contact Whatsapp kita pulak tu. Yey.

Free calls Whatsapp, panggilan percuma Whatsapp
Mula-mula tahu pasal ni bila housemate bagitahu. Katanya 

"Korang punya Whatsapp ada tak fungsi call ni?"

Masa tu tak tengok Whatsapp lagi. Pulak tu, henfon dah arwah gara-gara main CoC. Ekekeke. Lepas charge, on phone, Whatsapp dah bertukar new features. 

Whatsapp dah join geng-geng Viber, Line dan Skype yang boleh calling-calling sejak azali lagi ni. Kalau tenet laju berdesup unlimited quota, untunglah boleh call bergayut sampai pokok patah tapi kredit tak habeh. 

Kalau tenet slow melow macam siput sedut? 


Krik
krik
krik
krik


Errrr, boleh try jugak :). Tak kisah pun.

Selamat menghabiskan quota tenet uols ^^



P/s: Tadi tercall adik Lisa ni hah. Padahal nak text sebenarnya. Ni semua gara-gara tak perasan features call tu ah. Grrr T_T

27 comments:

  1. pasni kita calling2 kat EFG lak Sha hehe :)

    ReplyDelete
  2. shahril pon dapat gak whatsapp calling ni .. ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau update, mesti ada feature call ni. :)

      Delete
  3. nak harapkan wifi uni...
    sampai beruban pun tak boleh nak call...hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai beruban ye Ja? Dahsyat betul tahap kelajuan wifi kolej tu

      Delete
  4. akak pun baru perasan features call kt whatsapp mlm ni td. best3!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, pehni calling-calling free. Siapa yang unlimited data, peh, untungnyeeee. Jeles

      Delete
  5. Perasan &... Bila dah di up date jer boleh call

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, cepat aje bonde perasan eh? Alert betul mata :)

      Delete
  6. Replies
    1. Itu lah Zumal. Lepas ni senang nak calling member, no more alasan tak de kredit :D

      Delete
  7. Tungguuu akak nak call Sha la heheheheheheh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cepat Kak Eny call Sha. Sha bagi suara paliiing ayu gitu, ekekeke :D

      Delete
  8. Replies
    1. Restart je phone Mimin, kompem ada dah lepas tu :)

      Delete
  9. nak cuba la lpas ni.jgn jadi mcm LINE dah le.free tp kualiti suara hancus

    ReplyDelete
  10. Lepas nie call lah pulak.. tade dah typing bagai ye.. hehee

    ReplyDelete
  11. hehehehehee... kena jaga suara lah lepas ni.. kahh kahh kahhh...
    lepas ni meeting pun kat whatsapp je.. senang tak payah menghadap muka boss...!!oppssss... :p

    ReplyDelete
  12. I thought I will be charged by using Whatsapp call

    ReplyDelete
  13. patutlah tadi tgk lain je menu dan featurenya...dah boleh call..menarik!

    ReplyDelete
  14. nnt nak bedah henpon..hahah... td buat xjadi pon...huihu

    ReplyDelete
  15. Hehe sekarang ni duk calling2 plak ngan en hubby hahaha

    ReplyDelete
  16. untung kpd yg guna wifi kat rumah atau office. bole call lama2. kuota internet pun x abes.

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+