SweetMuslimah.com

Tuesday, March 31, 2015

Whatsapp dah ada panggilan PERCUMA lah

Perasan tak Whatsapp dah ada feature baru sempena nak GST ni? FREE CALL weh. Kepada semua contact Whatsapp kita pulak tu. Yey.

Free calls Whatsapp, panggilan percuma Whatsapp
Mula-mula tahu pasal ni bila housemate bagitahu. Katanya 

"Korang punya Whatsapp ada tak fungsi call ni?"

Masa tu tak tengok Whatsapp lagi. Pulak tu, henfon dah arwah gara-gara main CoC. Ekekeke. Lepas charge, on phone, Whatsapp dah bertukar new features. 

Whatsapp dah join geng-geng Viber, Line dan Skype yang boleh calling-calling sejak azali lagi ni. Kalau tenet laju berdesup unlimited quota, untunglah boleh call bergayut sampai pokok patah tapi kredit tak habeh. 

Kalau tenet slow melow macam siput sedut? 


Krik
krik
krik
krik


Errrr, boleh try jugak :). Tak kisah pun.

Selamat menghabiskan quota tenet uols ^^



P/s: Tadi tercall adik Lisa ni hah. Padahal nak text sebenarnya. Ni semua gara-gara tak perasan features call tu ah. Grrr T_T
Whatsapp dah ada panggilan PERCUMA lah
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

27 comments

Tulis comments
avatar
March 31, 2015 at 11:23 PM

pasni kita calling2 kat EFG lak Sha hehe :)

Reply
avatar
March 31, 2015 at 11:33 PM

shahril pon dapat gak whatsapp calling ni .. ehehehe

Reply
avatar
April 1, 2015 at 12:14 AM

nak harapkan wifi uni...
sampai beruban pun tak boleh nak call...hehehe :)

Reply
avatar
April 1, 2015 at 12:42 AM

akak pun baru perasan features call kt whatsapp mlm ni td. best3!

Reply
avatar
April 1, 2015 at 3:42 AM

Perasan &... Bila dah di up date jer boleh call

Reply
avatar
April 1, 2015 at 10:16 AM

Tungguuu akak nak call Sha la heheheheheheh!!!

Reply
avatar
April 1, 2015 at 10:25 AM

Jum Kak Ana, calling-calling kita :)

Reply
avatar
April 1, 2015 at 10:26 AM

Kalau update, mesti ada feature call ni. :)

Reply
avatar
April 1, 2015 at 10:26 AM

Sampai beruban ye Ja? Dahsyat betul tahap kelajuan wifi kolej tu

Reply
avatar
April 1, 2015 at 10:27 AM

Ye, pehni calling-calling free. Siapa yang unlimited data, peh, untungnyeeee. Jeles

Reply
avatar
April 1, 2015 at 10:30 AM

Hehe, cepat aje bonde perasan eh? Alert betul mata :)

Reply
avatar
April 1, 2015 at 10:31 AM

Itu lah Zumal. Lepas ni senang nak calling member, no more alasan tak de kredit :D

Reply
avatar
April 1, 2015 at 10:32 AM

Cepat Kak Eny call Sha. Sha bagi suara paliiing ayu gitu, ekekeke :D

Reply
avatar
April 1, 2015 at 10:32 AM

Restart je phone Mimin, kompem ada dah lepas tu :)

Reply
avatar
April 1, 2015 at 11:54 AM

nak cuba la lpas ni.jgn jadi mcm LINE dah le.free tp kualiti suara hancus

Reply
avatar
April 1, 2015 at 12:52 PM

Lepas nie call lah pulak.. tade dah typing bagai ye.. hehee

Reply
avatar
April 1, 2015 at 2:02 PM

hehehehehee... kena jaga suara lah lepas ni.. kahh kahh kahhh...
lepas ni meeting pun kat whatsapp je.. senang tak payah menghadap muka boss...!!oppssss... :p

Reply
avatar
April 1, 2015 at 6:05 PM

I thought I will be charged by using Whatsapp call

Reply
avatar
April 1, 2015 at 6:55 PM

patutlah tadi tgk lain je menu dan featurenya...dah boleh call..menarik!

Reply
avatar
April 2, 2015 at 12:19 AM

nnt nak bedah henpon..hahah... td buat xjadi pon...huihu

Reply
avatar
April 2, 2015 at 5:39 PM

Hehe sekarang ni duk calling2 plak ngan en hubby hahaha

Reply
avatar
April 3, 2015 at 10:23 PM

pernah call tapi tak angkat haha

Reply
avatar
April 4, 2015 at 12:13 AM

untung kpd yg guna wifi kat rumah atau office. bole call lama2. kuota internet pun x abes.

Reply
avatar
April 7, 2015 at 3:19 PM

Dah cuba .tapi suara tak jelas

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+