SweetMuslimah.com

Sunday, March 29, 2015

Pageview jatuh merudum bila tak update blog 3 hari

Assalamualaikum

Hai. Aku baru balik dari camping ni, eheh. Jadi fasilitator berjaya untuk Kem Bina Insan Cemerlang 2015 selama 3 hari di di Kem PLKN. Nak cerita, tapi malam ni malas sokmo. Esok-esok saja deh cerita, boleh kan ? :D

Balik rumah, malam ni baru bukak lappy, tengok PV today, jatuuuuuuuuuuuuuuh merudum macam kapal terbang terjunam. Lantas hatiku pun retak seribu. 

Tips tingkatkan pageview
 *Nangis kat bucu katil*


Pageview jatuh merudum bila tak update blog 3 hari
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

9 comments

Tulis comments
avatar
March 29, 2015 at 8:12 PM

biasa la tu kan kak . x update sehari pon mesti menurun . huhuu

Reply
avatar
March 29, 2015 at 8:12 PM

hahaha... retak seribu...
tak apa hidup ni macam daki gunung...
kadang2 tergelincir...tak selamanya kita akan berada di puncak.. :)

Reply
avatar
March 29, 2015 at 8:36 PM

samalah kita kak sha. tak update blog, uv/pv terus jatuh. huhu jgn ptus asa. yosh! jom kak sha kita update blog tiap2 jam. hihi >__<

Reply
avatar
March 29, 2015 at 11:29 PM

aku update pun pageview tak sebyk kau tak update 3 hari.ha ha

Reply
avatar
March 30, 2015 at 1:20 AM

nak join Sha nangis kat bucu meja....!!
sebab blog akak pun sama.. jatuh merundum terhempas-hempas... hahhahahaa.... :p

teruskan meng"update" ye Sha....
best of luck...!

Reply
avatar
March 30, 2015 at 8:39 AM

Sha, weekend memang macam tu , sedih gak kan tengok pv huhu :)

Reply
avatar
March 30, 2015 at 10:06 AM

kadang-kadang tu bila mood tak ada, mmg sampai berhari2 xupdate blog, hehe..
pv mcm biasalah, mmg duk dalam gua hari2.. hehe.. Apa2 pun happy blogging,
blogging for passion.. ha tudia, ayat nak sedapkan hati sendiri ni.. :D

Reply
avatar
March 30, 2015 at 12:07 PM

Wah satu bulan cecah 20k yer... Jelesnyer ^^

Reply
avatar
April 1, 2015 at 8:35 PM

perlu rajin update lah nampaknya...ramai yg datang jengah

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+