Sunday, March 15, 2015

# drama

Misaeng Full Episode

Assalamualaikum

Siapa pernah tengok drama korea Misaeng @ Incomplete Life? Rasanya tak pernah keluar kat astro, sebab drama Misaeng ni terbitan tvN, cable station, bukannya seperti SBS dan KBS. Tapi serius, drama ni best, lagi satu sebab Jang Geu-Rae (Im-Siwan ZE:A handsome ^^)

Drama Korea Misaeng Full Episod

Aku ada pernah kongsi pasal drama ni dalam entry ini. Masa buat entry tu, drama ni belum habis lagi. Tapi gatal jugak nak bagitahu, ehhhh korang, cerita ni best gilos. Bolehlah klik untuk tengok :)

BARISAN PELAKON DRAMA MISAENG

Pelakon drama korea Misaeng
Pelakon drama Misaeng @ Incomplete Life


MISAENG FULL EPISODE











                    

Jum tengok lagi sekali, eheh :D

 

11 comments:

  1. pernah jugk tengok kat 8tv....
    tapi macam bosan je... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok citer ni sbb teringat zaman2 keje swasta. Sebijik keadaan mcm tu. Pressure keje, sama je. Tu yg kata cite ni best, hehe.

      Tp, ramai je yg kata citer ni bosan. T_T. Taste lain-lain kan? :)

      Delete
  2. Drama nie tak pernah tengok lagi... Zumal tengok citer Korea kekadang jew kat tv9 ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok korea jugak eh zumal? Hehe. Citer ape kt tv9 skrg? Rumah sha xde tv9.

      Delete
    2. Hari nie tak check lak, tapi pukul 10 jap lagi sure ada... Bukan drama bersiri laa ^^

      Delete
    3. Pukul 10 eh? Harus streaming ni nk tengok :)

      Delete
  3. La ni lyn drama korea yg kuar kt tv je...nk tgk on9 mmg laaa x sempat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok lah tu boleh tengok tv. Rumah kak Sha kat sini dapat channel TV1, TV2 dengan TV3 aje, huhu. Tu yang gigih online, hehe :D

      Delete
  4. best ke? citer korea sekarang kekadang layan kekadang tak..

    ReplyDelete
  5. Xpernah tgk lagi.. Dlm wishlist pon xtgk hbis lagi.. Huhu

    ReplyDelete
  6. x sempat nk layan lagi sibu BW huhhu

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+