SweetMuslimah.com

Monday, March 9, 2015

Mini Giveaway by Shahira [TAMAT]

Assalamualaikum

Nak bagitahu kawan - kawan yang, Mini Giveaway by Shahira officially dah tamat tempoh semalam, tapi baru hari ni sempat bagitahu T_T. 

Entry post tu semua yang schedule post, ekekeke, jangan tertipu ye. Aku kadang buat 3,4 entry, pehtu schedule kan dia sehari atau dua hari kemudian. Baru nampak macam

"Eh, rajin bebenor si Sha ni hupdate" 

Padahal, hupdate pon serupa tak hupdate, ekekeke :D. Eh, tadi nak bagitahu ape ye? Oh, Mini Giveaway by Shahira dah habis. Ok, habis. FINISH. END. ENDE (sebab Aisya kat German, nak jugak tulis bahasa German, betul ke idok tak tau ler, hehe). EINDE. FIN. Tq very-very-verymuch sebab ramai yang support, tak sangka ramai yang nak join. Ingatkan blogger ikan bilis macam aku, tak ada yang sudi singgah & join, rupanya ada. Mekasih, mekasih :)

Untuk senarai penuh peserta, boleh klik sini. Boleh tengok nombor bertuah untuk dirandom kan, bukan nombor ekor ya! ^^. Nak blogwalking pun boleh, sangat dialu-alukan. Ramai jugak yang peshtime aku jumpa, thats why letak korang dalam bloglist, nak terjah ala-ala Melodi nanti senang :)

Mini Giveaway by Shahira
banner Mini Giveaway by Shahira. Officially [TAMAT]
Senarai pemenang, petang sikit baru aku keluarkan ye. Dalam pukul 4.00 petang gitu. Sekarang tengah bizi buat seploh juta laporan, laporan kursus pendek lah, kursus panjang lah, promosi lah. Haish. Uoolls wait forever lah ye. :D

Mini Giveaway by Shahira [TAMAT]
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

3 comments

Tulis comments
avatar
March 9, 2015 at 12:39 PM

tak sabar nak tunggu keputusannya.. sama laa, kekadang kalau busy atau memang tak boleh nak up entry memang siapkan entry autopublish.. memang nampak sentiasa berupdate laa blog sendiri..

Reply
avatar
March 9, 2015 at 1:01 PM

Assalammualaikum and Hye :)
Saya sedang mencari sponsor :)
Tiada syarat dikenakan :)
Sudi tak nak sponsor? :)
Sebarang detail bolehlah ke blog saya http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/03/pencarian-sponsor-contest-wear-it-right.html :)
Jika sudi, sila komen di entri tersebut. Syukran jiddan. :)

Reply
avatar
March 9, 2015 at 1:04 PM

good luck kepada yg join tu

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+