SweetMuslimah.com

Sunday, March 8, 2015

Menang PHYSIOGEL gift pack February 2015

Tadi tergerak hati nak bukak email, tengok-tengok ada berita gembira. Yey. Menang Physiogel gift pack untuk bulan Februari dari GSK. Alhamdulillah.

PHYSIOGEL HYPOALLERGENIC


Physiogel Hypoallergenic


Aku mula perasan pasal Physiogel ni bila aku dapat CPUV dari #Nuffnang. Masa tu saja godek-godek, tengok ape benda Physiogel ni. Baca: CPUV #1: Physiogel Hypoallergenic

Tak lama lepas tu, kulit jadi kering dan tiba-tiba jerawat menyerang pulak, mungkin disebabkan perubahan hormon dan cuaca yang tak menentu, aku pun cari alternatif lain selain pencuci muka sekarang. Jumpa cara ni pulak. Cuci muka guna oats dan pelembap muka menggunakan Physiogel (Physiogel sangat sesuai untuk kulit sensitif). Baca sini: Kembalikan kulit berminyak kepada kulit yang sihat.

Alhamdulillah, rezeki menang kali ni. To #Physiogel, tqvm for this opportunities :)

Menang PHYSIOGEL gift pack February 2015
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

5 comments

Tulis comments
avatar
March 8, 2015 at 1:26 PM

Tahniah sis.. bertiah sangat-sangat tu

Reply
avatar
March 8, 2015 at 3:46 PM

Tahniah sha. Bertuahnya kamuuuu

Reply
avatar
March 8, 2015 at 5:32 PM

Wahh dapat hadiah... tahniah kak sha. nnt jan lupa shaau :pre hadiah t

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+