SweetMuslimah.com

Saturday, March 14, 2015

Menang cabutan bertuah 'SEGMEN BLOGWALKING BERSAMA DYLLAREZAN'

Alhamdulillah

Kali ni menang cabutan bertuah 'SEGMEN BLOGWALKING BERSAMA DYLLAREZAN' :). Dapat topup RM5. Kalau nak cakap pasal bertuah antara yang bertuah, aku agak kurang bertuah bila melibatkan cabutan bertuah ni. Tapi, dalam keluarga, semestinya anak bertuah, hehe ^^. 

Amacam, pening tak bila hal-hal tak bertuah, bertuah repeat banyak kali dalam ayat? Bhahahahaha :)

Anyway, tq to doctor-to-be, sis Ardilla Noorezan sebab bertuahkan hakak Sha ni. TQVM. Ada GA / segmen lagi bagitahu lah ye, deras-deras Kak Sha join :D

Untuk periksa no. cabutan bertuah korang dalam segmen Dylla ni, boleh ke sini.

Segmen bloglist Ardilla Noorezan


Menang cabutan bertuah 'SEGMEN BLOGWALKING BERSAMA DYLLAREZAN'
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

17 comments

Tulis comments
avatar
March 14, 2015 at 7:36 PM

hehe.. tak nak kongsi kebetuahan anda ke?

syer topup... hehehe

Reply
avatar
March 14, 2015 at 8:09 PM

wahhh daebak kak shaaa~ tahniah :D

Reply
avatar
March 14, 2015 at 8:52 PM

tahniah :) dah join ke esok last :) mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html?m=1

Reply
avatar
March 14, 2015 at 9:57 PM

selamat berkenalan.. tahniah !!


baru ada masa untuk jejak peserta. followers #146

terima kasih sudi join.. all the best ! :) jgn lupa semak no peserta di blog anies

Reply
avatar
March 14, 2015 at 9:58 PM

Tahniah kak sha. Rezeki rezeki..

Reply
avatar
March 15, 2015 at 10:37 PM

Baru seklali rasa menang GA kc. Lain la kc, dah biaseeee :D

Reply
avatar
March 16, 2015 at 12:19 PM

tahniah rezeki Sha laa tuh..

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+