Nurul Shahira:

Saturday, March 14, 2015

# segmen-contest & giveaway

Menang cabutan bertuah 'SEGMEN BLOGWALKING BERSAMA DYLLAREZAN'

Alhamdulillah

Kali ni menang cabutan bertuah 'SEGMEN BLOGWALKING BERSAMA DYLLAREZAN' :). Dapat topup RM5. Kalau nak cakap pasal bertuah antara yang bertuah, aku agak kurang bertuah bila melibatkan cabutan bertuah ni. Tapi, dalam keluarga, semestinya anak bertuah, hehe ^^. 

Amacam, pening tak bila hal-hal tak bertuah, bertuah repeat banyak kali dalam ayat? Bhahahahaha :)

Anyway, tq to doctor-to-be, sis Ardilla Noorezan sebab bertuahkan hakak Sha ni. TQVM. Ada GA / segmen lagi bagitahu lah ye, deras-deras Kak Sha join :D

Untuk periksa no. cabutan bertuah korang dalam segmen Dylla ni, boleh ke sini.

Segmen bloglist Ardilla Noorezan


17 comments:

  1. hehe.. tak nak kongsi kebetuahan anda ke?

    syer topup... hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhh daebak kak shaaa~ tahniah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru seklali rasa menang GA kc. Lain la kc, dah biaseeee :D

      Delete
  3. tahniah :) dah join ke esok last :) mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html?m=1

    ReplyDelete
  4. selamat berkenalan.. tahniah !!


    baru ada masa untuk jejak peserta. followers #146

    terima kasih sudi join.. all the best ! :) jgn lupa semak no peserta di blog anies

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak sha. Rezeki rezeki..

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+