SweetMuslimah.com

Saturday, March 21, 2015

Keywords yang hits minggu ini

Assalamualaikum

Godek-godek Nuffnang untuk tengok, minggu ni, keywords apa yang boom, yang dicari oleh orang. Nak tahu juga, apa yang membuatkan orang datang ke blog aku ni.

Keywords Nuffnang yang hits

Rupa-rupanya, yang hits semuanya drama dan variety show Running Man. Paling mendominasi adalah drama TV3 feberet aku, Teman Lelaki Upahan. Bravo :)


Tapi itulah, keyword yang menjadi ni hanyalah bersifat sementara, bermusim. Kena pancing keyword baru nampaknya selepas drama ini habis nanti. 



Keywords yang hits minggu ini
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

21 comments

Tulis comments
avatar
March 21, 2015 at 3:18 AM

wah.... banyaknya hits....
bilalah agaknya blog saya nak jadi macam blog shahira..... views bertingkat2.. :)

Reply
avatar
March 21, 2015 at 7:38 AM

memang naik la PG. heheeh
sedihnya TLU dh nk tamat. gigih download

Reply
avatar
March 21, 2015 at 7:40 AM

jwb soklan KATE Eye Makeup Remover tu memang best. pakai sikit pun make up dh hilang :)

Reply
avatar
March 21, 2015 at 9:12 AM

Ya teman lelaki upahan adalah cerita yang terbaik bulan ni. kan..

Reply
avatar
March 21, 2015 at 10:17 AM

rajin sha pancing keywords..bagus!
kna ikut jejak langkah sha ni, insyaAllah..

Reply
avatar
March 21, 2015 at 12:13 PM

keep update running man..kegemaran ramai (Y)

Reply
avatar
March 21, 2015 at 1:15 PM

running man, lebih kurang KC punya hit gak ye Sha hehe

Reply
avatar
March 21, 2015 at 5:00 PM

blog aina keyword xde benda lain klau bukan drama novel dan novel. hahaha sbb tu malas nk check keywords apa >_<

Reply
avatar
March 26, 2015 at 3:58 PM

x pnh tgk citer novel tu...hihih...best x?

Reply
avatar
March 26, 2015 at 10:07 PM

Mana ada bertingkat-tingkat Ja. Itu keyword simpanan laaama tu. :)

Reply
avatar
March 26, 2015 at 10:08 PM

Dah habis pun TLU hari ni, huuuwaaaa :'(
Nasib hepi ending :)

Reply
avatar
March 26, 2015 at 10:20 PM

Betul, tepat. Kita tunggu bulan depan cerita apa pulak :)

Reply
avatar
March 26, 2015 at 10:26 PM

Nasib pancingan kak Sha naik kits macam drama ni jugak :)

Reply
avatar
March 26, 2015 at 10:27 PM

Pancing kadang jadi, kadang tak jadi Kak Syida. pehni nak pancing ape pulak? Pancing ikan kut? Hehehe :D

Reply
avatar
March 26, 2015 at 10:28 PM

Running Man fev all the time :)

Reply
avatar
March 26, 2015 at 10:32 PM

Aah Kak Ana. Sha perasan yg hits semua RM & TLU. Dah patut set niche blog ke hiburan ke hape ni? T_T

Reply
avatar
March 26, 2015 at 10:34 PM

Dah memang Aina bigbos novel. Opkos keywordnya yg tu, hehe :)

Reply
avatar
April 3, 2015 at 10:22 AM

best drama tu.. suka sangat part last2 kat meja makan tuuuu.. ouchh.. so sweetttt :D

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+