Saturday, March 21, 2015

# Nuffnang # Tips blogging

Keywords yang hits minggu ini

Assalamualaikum

Godek-godek Nuffnang untuk tengok, minggu ni, keywords apa yang boom, yang dicari oleh orang. Nak tahu juga, apa yang membuatkan orang datang ke blog aku ni.

Keywords Nuffnang yang hits

Rupa-rupanya, yang hits semuanya drama dan variety show Running Man. Paling mendominasi adalah drama TV3 feberet aku, Teman Lelaki Upahan. Bravo :)


Tapi itulah, keyword yang menjadi ni hanyalah bersifat sementara, bermusim. Kena pancing keyword baru nampaknya selepas drama ini habis nanti. 



21 comments:

  1. wah.... banyaknya hits....
    bilalah agaknya blog saya nak jadi macam blog shahira..... views bertingkat2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ada bertingkat-tingkat Ja. Itu keyword simpanan laaama tu. :)

      Delete
  2. memang naik la PG. heheeh
    sedihnya TLU dh nk tamat. gigih download

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah habis pun TLU hari ni, huuuwaaaa :'(
      Nasib hepi ending :)

      Delete
  3. jwb soklan KATE Eye Makeup Remover tu memang best. pakai sikit pun make up dh hilang :)

    ReplyDelete
  4. Ya teman lelaki upahan adalah cerita yang terbaik bulan ni. kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, tepat. Kita tunggu bulan depan cerita apa pulak :)

      Delete
  5. Replies
    1. Nasib pancingan kak Sha naik kits macam drama ni jugak :)

      Delete
  6. rajin sha pancing keywords..bagus!
    kna ikut jejak langkah sha ni, insyaAllah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pancing kadang jadi, kadang tak jadi Kak Syida. pehni nak pancing ape pulak? Pancing ikan kut? Hehehe :D

      Delete
  7. keep update running man..kegemaran ramai (Y)

    ReplyDelete
  8. running man, lebih kurang KC punya hit gak ye Sha hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah Kak Ana. Sha perasan yg hits semua RM & TLU. Dah patut set niche blog ke hiburan ke hape ni? T_T

      Delete
  9. blog aina keyword xde benda lain klau bukan drama novel dan novel. hahaha sbb tu malas nk check keywords apa >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah memang Aina bigbos novel. Opkos keywordnya yg tu, hehe :)

      Delete
  10. x pnh tgk citer novel tu...hihih...best x?

    ReplyDelete
  11. best drama tu.. suka sangat part last2 kat meja makan tuuuu.. ouchh.. so sweetttt :D

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+