SweetMuslimah.com

Friday, March 20, 2015

International Day of Happiness. Join the party for a happy planet.

Hai.

Today is the International Day of Happiness. Walaupun aku tahu, kita hari-hari happy, 24 jam happy, tapi, masih ada Happiness Day, untuk orang-orang yang happy-go-lucky macam aku, macam korang, bhahahaha :D

INTERNATIONAL DAY OF HAPPINESS

Macam mana aku tahu pasal International Day of Happiness ni? Dari Google lah. Buka website Google sebab nak search for facebook, sekali nampak tulisan kat bawah tu. 

"Its International Day of happiness. Join the party for a happy planet"
International Day of Happiness
Ehh, apakah yang cuba diberitahu oleh Google ni? Curiosity sangat tebal tahu! Jadi kita klik lah dia. Nak tengok. Mana tahu ada hari cuti yang kita tak alert? Ngehngehngeh :D

International Day of Happiness 

For the International Day of Happiness 
Pharrell Williams & the UN Foundation invite you to

HAPPY PARTY

The whole world dancing for a #happyplanet

International Day of Happiness

You can join the movement from any device. You'll be asked to take 4 pictures, which will be animated into a dancing GIF and placed into the Party, where you'll dance to Pharrell Williams' "Happy" with people from all over the world.
Please share your GIF to invite your friends to the Party to spread the word about this #HAPPYDAY and the importance of taking action for a #HAPPYPLANET.
Once you've shared, you'll also be asked if you'd like to sign the Live Earth petition for climate action. Please do! You can also sign it right now via the button below. Happy Partying!
Sumber dari: https://www.globalhappyparty.com/

ROAD TO PARIS 2015

Sumber dari: http://www.liveearth.org/



Tujuan utama kolaborasi antara INTERNATIONAL DAY OF HAPPINESS (HAPPY PARTY brought by Pharrell Williams) ini denga UN FOUNDATION adalah untuk bersatu menyampaikan mesej kepada pemimpin-pemimpin dunia untuk

TAKE CLIMATE ACTION NOW



So, happy INTERNATIONAL DAY OF HAPPINESS :)
International Day of Happiness. Join the party for a happy planet.
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

8 comments

Tulis comments
avatar
March 20, 2015 at 12:12 PM

ada rupanya hari untuk orang yang happy macam kita..

Reply
avatar
March 20, 2015 at 1:42 PM

saya happy setiap masa...no no duka lara ;-)

Reply
avatar
March 20, 2015 at 3:04 PM

da nmpk pg td. tp bt bodo je. hahhaaa

Reply
avatar
March 20, 2015 at 3:35 PM

Moga happy selalu yer Shahira ^-^

Reply
avatar
March 20, 2015 at 4:00 PM

nak happy pun kena ada hari ya? haha betul lah tu, kita happy setiap masa. terapi stress. =D

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+