SweetMuslimah.com

Monday, March 9, 2015

Instagram Lee Kwang Soo

Kenal tak dengan Lee KwangSoo? Penghibur dan pelakon popular, serta ahli tetap Running Man ni memilih untuk meningkatkan interaksi dengan peminatnya dengan membuka akaun Instagram. Yey. 

Akaun Instagram Lee KwangSoo menggunakan username “masijacoke850714“, ID yang sama dengan akaun Twitter, membawa maksud "Let's drink coke" sebagai menunjukkan prestasinya yang mengagumkan minum coke dalam rancangan Running Man (kenapa translation aku macam bahasa pelik?) Oppa Lee Kwang Soo lahir pada 14 Julai 1985 tau.  Dah 30 tahun rupanya umur dia tahun ni ^^.

AKAUN INSTAGRAM LEE KWANGSOO

Akaun Instagram Lee KwangSoo
Instagram ID Lee KwangSoo: masijacoke850714

Akaun Instagram Lee KwangSoo

Kwangsoo kongsi post Instagram pertama dia pada malam 7th March, dengan gambar dia deselaputi lumpur dalam episod Running Man: Special Idol, dengan caption yang kelakar (sesuai sangat dengan karakter KwangSoo kan?:D) 

#Ijustdontknowhowtousethis 
#Iwanttosuccessfullyuploadaphoto
#WillIbeabletodoso?


Akaun Instagram Lee KwangSoo

Jum follow Lee KwangSoo! Pehtu boleh follow Kim Jongkook sekali, sebab ofkos KwangSoo dah follow hyung dia kan? :):):). Dan berita terbarunya, Lee KwangSoo sebagai male lead (watak lelaki utama, oh mai :D) dalam upcoming movie Korea Mutant.




Instagram Lee Kwang Soo
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

11 comments

Tulis comments
avatar
March 9, 2015 at 1:03 PM

harus lah follow kalau camnih

Reply
avatar
March 9, 2015 at 1:08 PM

Sha dah follow tadi, eheh, tinggal Jong Kook je tak jumpa lagi :D

Reply
avatar
March 9, 2015 at 1:10 PM

betrayer :) hehe..ske kwangsoo oppa

Reply
avatar
March 9, 2015 at 2:12 PM

ainaa jrg tgk RM, tp tiap kli tgk mesti suka tgk keletah LKS ni. lawak je hakhak

Reply
avatar
March 9, 2015 at 8:49 PM

LKS yang kelakar..apesal pelik id dia kan..buat kwangvatar pun okay gak..hihi

Reply
avatar
March 11, 2015 at 12:45 AM

Suke ajer takpe, jangan jadi betrayer pulak. Haip!

Reply
avatar
March 13, 2015 at 8:32 PM

Alaaa...emoji katak tak keluar...

Reply
avatar
March 13, 2015 at 10:12 PM

Aah, simbol ? aje yg keluar. Why? why? why? Ada benda yang akak kena install dulu ke?

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+