Nurul Shahira:

Tuesday, March 10, 2015

# Nuffnang

Iklan nuffnang tak keluar

Hari ni tensi aje bila buka blog. Idea yang konon-kononya mencurah-curah dari ladang gandum pun tersimpan aje dalam kepala. Mood pun macam tak baik. Ini semua gara-gara Nuffnang lah. Kenapa dengan Nuffnang? Sebab apa Nuffnang buat aku tak ada mood hari ni?

IKLAN NUFFNANG (LEADERBOARD, SKYCRAPPER & LARGE REC) TAK KELUAR


Iklan Nuffnang hilang
Iklan Nuffnang dah melarikan diri

Sedih sungguh hati tuan tanah hari ni. Lari sudah iklan-iklan tu semua. Tengok dalam tab pun sama juga. Kosong. Yilek. Tengok blog orang lain ada pulak. Rasanya tak ada pun kes dera-mendera dalam blog ni. Jadi, Why u running ha? Sob sob sob T_T

Aku dah hantar ticket ke #Nuffnang, dah buat seperti yang dinasihatkan, but the problem still the same. Harap-harap masalah ini hanya sementara. Esok-esok bukak mata, plinggg, semuanya jadi seperti asal. 

Pesanan buat iklan-iklan ku:

"Baliklah kat rumah sendiri, duduk rumah orang lain buat ape? Nanti aku bagi makanan banyak-banyak, dunt worry be happy :D"

38 comments:

  1. Replies
    1. Tapi dah kembali kan iklannya. Depa sesat aje tu, hehe :D

      Delete
  2. Replies
    1. Sama gak? Aiyoyo. Tapi, sekarang dah ok kan?

      Delete
  3. shahril punye pon xde jgk .. memang dh bnyak kali jadi camni . mungkin server tngah busy .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Server jam, bak kata blogger blogger otai lain, ekekeke ^^

      Delete
  4. Yup..saya punya problem jugak..Banyak kali restart komputer..Ingatkan internet saya problem..
    Nape???Nape??Nuffnang..Nak bagi iklan banyak ker?
    http://afidahazmi88.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, kalau lagi baaanyak iklan, yahuuuuu. Den kayoo. Bhahahaha :D

      Delete
  5. Jangan risau, iha pun sama jugak.. agaknya server nuffnang problem kot ^^

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Nasib depa dah kembali ke pangkuan, hehe ^^

      Delete
  7. Don't worry... chillax...
    Nanti bila dah keluar, saya klik sampai lebam...
    Sambil tu jemput lah datang blog saya... tolong cubit si nuffnang... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yey, klik sampai lebam,kitew tunggu tuuu :D

      Nak datang blog sana lah, cubit nuff dia sampai lebam jugak, ekekeke.:D

      Delete
  8. nak cakap yangggggg~ running man ep 237 kc dah tgk. best hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sha tak sempat tengok laaaaagggiii. Bizi sokmo kat kolej rini, uhuhuhuhu.

      Delete
  9. rmai iklan nuff yg hilang. kena report ni biar nuff kasi duit gnti. buahahaha :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tang kasi duit ganti kak sha sukeeeeee :D

      Delete
  10. ada balik dah nampaknya. hehe. sy dlu x nampak ads sbb install adblock. tapi dkt blog sy x nmpk iklan, dkt blog org lain pn xnmpk iklan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, sebab install adblock kan? Jadi, dah uninstall adblock tu?

      Delete
  11. nuff akak dah ada tu.. hehee cc klikk digi dan burgur story..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yey, akhirnya, pandai jugak ads ni balik rumah dia sendiri, hehehe ^^

      Delete
  12. sabarrr..ni dah memalam ni dah ok ke nuff awak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok sudah pcl, balik ke tempat asal dah iklan-iklan tu semua :D

      Delete
  13. Jangan sedih yer, Zumal pun sama gak tadi. Insha Allah nanti semua ok ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sedih dah Zumal, ;)
      Maybe server jem kat sane, tu yg effect tu. But dont worry be happy ;)

      Delete
  14. salam, mintak add saya dalam bloglist cik putih manis cute erk... please, ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik putih manis cute? Erk (tertelan biji durian). Ni salah parking komen ke ape ni, hehehe :D

      Delete
  15. sama jugak kak . takut internet je . sebab internet saya ni macam ombak ada pasang surut . huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam ombak eh Parihh. Esok-esok ombak besar, wahh, best surfing tu :D

      Delete
  16. aiyo sha, apa kes nuffnang ni? main hilang2 plak..harap x berlaku lagi, rugii huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuffnang main cak-cak kak. Tapi, petang semalam dia dah ok balik :)
      Tapi, saje je hantar ticket ke nuffnang tanye, hehe ^^

      Delete
  17. pndai pulak iklan nuff pegi jejalan yer? hehe

    ReplyDelete
  18. Saya punye iklan nuff dah tade lebih seminggu dan tak balik..both iklan nuff and Adsense...wuaaa...camana ni..gi website nuff pon kelua 400Bad request..dah bankrupt ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena clear browser history @clear cached. Nanti ok le tu. Memang selalu jadi gitu. Nuffnang 400 bad request tu, maybe dari security cert dia. Tp lepas clear cached, dah boleh log in balik =)

      Delete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+