SweetMuslimah.com

Tuesday, March 10, 2015

Iklan nuffnang tak keluar

Hari ni tensi aje bila buka blog. Idea yang konon-kononya mencurah-curah dari ladang gandum pun tersimpan aje dalam kepala. Mood pun macam tak baik. Ini semua gara-gara Nuffnang lah. Kenapa dengan Nuffnang? Sebab apa Nuffnang buat aku tak ada mood hari ni?

IKLAN NUFFNANG (LEADERBOARD, SKYCRAPPER & LARGE REC) TAK KELUAR


Iklan Nuffnang hilang
Iklan Nuffnang dah melarikan diri

Sedih sungguh hati tuan tanah hari ni. Lari sudah iklan-iklan tu semua. Tengok dalam tab pun sama juga. Kosong. Yilek. Tengok blog orang lain ada pulak. Rasanya tak ada pun kes dera-mendera dalam blog ni. Jadi, Why u running ha? Sob sob sob T_T

Aku dah hantar ticket ke #Nuffnang, dah buat seperti yang dinasihatkan, but the problem still the same. Harap-harap masalah ini hanya sementara. Esok-esok bukak mata, plinggg, semuanya jadi seperti asal. 

Pesanan buat iklan-iklan ku:

"Baliklah kat rumah sendiri, duduk rumah orang lain buat ape? Nanti aku bagi makanan banyak-banyak, dunt worry be happy :D"
Iklan nuffnang tak keluar
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

38 comments

Tulis comments
avatar
March 10, 2015 at 4:09 PM

shahril punye pon xde jgk .. memang dh bnyak kali jadi camni . mungkin server tngah busy .

Reply
avatar
March 10, 2015 at 4:13 PM

Yup..saya punya problem jugak..Banyak kali restart komputer..Ingatkan internet saya problem..
Nape???Nape??Nuffnang..Nak bagi iklan banyak ker?
http://afidahazmi88.blogspot.com/

Reply
avatar
March 10, 2015 at 4:22 PM

Jangan risau, iha pun sama jugak.. agaknya server nuffnang problem kot ^^

Reply
avatar
March 10, 2015 at 5:07 PM

Don't worry... chillax...
Nanti bila dah keluar, saya klik sampai lebam...
Sambil tu jemput lah datang blog saya... tolong cubit si nuffnang... hehe

Reply
avatar
March 10, 2015 at 5:12 PM

nak cakap yangggggg~ running man ep 237 kc dah tgk. best hahahaha

Reply
avatar
March 10, 2015 at 5:32 PM

rmai iklan nuff yg hilang. kena report ni biar nuff kasi duit gnti. buahahaha :3

Reply
avatar
March 10, 2015 at 6:45 PM

Tang kasi duit ganti kak sha sukeeeeee :D

Reply
avatar
March 10, 2015 at 7:53 PM

ada balik dah nampaknya. hehe. sy dlu x nampak ads sbb install adblock. tapi dkt blog sy x nmpk iklan, dkt blog org lain pn xnmpk iklan

Reply
avatar
March 10, 2015 at 9:00 PM

nuff akak dah ada tu.. hehee cc klikk digi dan burgur story..

Reply
avatar
March 10, 2015 at 9:26 PM

Yey, akhirnya, pandai jugak ads ni balik rumah dia sendiri, hehehe ^^

Reply
avatar
March 10, 2015 at 9:28 PM

Oh, sebab install adblock kan? Jadi, dah uninstall adblock tu?

Reply
avatar
March 10, 2015 at 9:36 PM

Kak Sha tak sempat tengok laaaaagggiii. Bizi sokmo kat kolej rini, uhuhuhuhu.

Reply
avatar
March 10, 2015 at 9:37 PM

Yey, klik sampai lebam,kitew tunggu tuuu :D

Nak datang blog sana lah, cubit nuff dia sampai lebam jugak, ekekeke.:D

Reply
avatar
March 10, 2015 at 9:42 PM

Nasib depa dah kembali ke pangkuan, hehe ^^

Reply
avatar
March 10, 2015 at 9:42 PM

Agaknya lah, tapi sekarang dah ok :)

Reply
avatar
March 10, 2015 at 9:48 PM

Alhamdulillah, kalau lagi baaanyak iklan, yahuuuuu. Den kayoo. Bhahahaha :D

Reply
avatar
March 10, 2015 at 9:58 PM

Server jam, bak kata blogger blogger otai lain, ekekeke ^^

Reply
avatar
March 10, 2015 at 10:07 PM

Sama gak? Aiyoyo. Tapi, sekarang dah ok kan?

Reply
avatar
March 10, 2015 at 10:10 PM

Tapi dah kembali kan iklannya. Depa sesat aje tu, hehe :D

Reply
avatar
March 10, 2015 at 11:15 PM

sabarrr..ni dah memalam ni dah ok ke nuff awak.

Reply
avatar
March 11, 2015 at 12:10 AM

Jangan sedih yer, Zumal pun sama gak tadi. Insha Allah nanti semua ok ^-^

Reply
avatar
March 11, 2015 at 12:14 AM

salam, mintak add saya dalam bloglist cik putih manis cute erk... please, ;3

Reply
avatar
March 11, 2015 at 12:56 AM

sama jugak kak . takut internet je . sebab internet saya ni macam ombak ada pasang surut . huhuu

Reply
avatar
March 11, 2015 at 8:11 AM

aiyo sha, apa kes nuffnang ni? main hilang2 plak..harap x berlaku lagi, rugii huhu

Reply
avatar
March 11, 2015 at 8:44 AM

Nuffnang main cak-cak kak. Tapi, petang semalam dia dah ok balik :)
Tapi, saje je hantar ticket ke nuffnang tanye, hehe ^^

Reply
avatar
March 11, 2015 at 8:46 AM

Macam ombak eh Parihh. Esok-esok ombak besar, wahh, best surfing tu :D

Reply
avatar
March 11, 2015 at 8:48 AM

Ok sudah pcl, balik ke tempat asal dah iklan-iklan tu semua :D

Reply
avatar
March 11, 2015 at 8:49 AM

Tak sedih dah Zumal, ;)
Maybe server jem kat sane, tu yg effect tu. But dont worry be happy ;)

Reply
avatar
March 11, 2015 at 9:02 AM

Cik putih manis cute? Erk (tertelan biji durian). Ni salah parking komen ke ape ni, hehehe :D

Reply
avatar
March 11, 2015 at 8:44 PM

pndai pulak iklan nuff pegi jejalan yer? hehe

Reply
avatar
March 11, 2015 at 8:48 PM

dia nak main cak-cak kot heee

Reply
avatar
March 11, 2015 at 10:25 PM

sometimes saya pun jadi jugak :'(

Reply
avatar
September 16, 2015 at 9:23 PM

Saya punye iklan nuff dah tade lebih seminggu dan tak balik..both iklan nuff and Adsense...wuaaa...camana ni..gi website nuff pon kelua 400Bad request..dah bankrupt ke

Reply
avatar
September 16, 2015 at 11:32 PM

Kena clear browser history @clear cached. Nanti ok le tu. Memang selalu jadi gitu. Nuffnang 400 bad request tu, maybe dari security cert dia. Tp lepas clear cached, dah boleh log in balik =)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+