SweetMuslimah.com

Tuesday, March 31, 2015

Giveaway 2015 Jubah, dress , leggings oleh Norzi Beautilicious House

Assalamualaikum

Rasanya dah lama tak join segmen mahupun Giveaway. Kekangan masa dan internet yang macam siput buat nafsu nak BW pun merudum. Tapi, sebab adik chomel @Zara Nabilah zarachingu.blogspot.com dah tag kita, takkan tak mau join, ye dak? Lagipun sonang aje syarat dia.

Norzi Beautilicious House blog giveaway abaya jubah
Klik banner untuk join :)

Syarat penyertaan:
1) Follow blog
Norzi Beautilicious House
Norzi Foodilicious House

2) Like Norzi Beautilicious House Facebook Page

3) Add Google + Norzi Beautilicious House 

4) Buat satu entry bertajuk 'Giveaway 2015 Jubah, dress , leggings oleh Norzi Beautilicious House

5) Copy gambar banner di atas dah letakkan pada entry, backlinkkan ke entry ini.

6) Sila tag rakan anda sekurangnya 2 orang.

7) Tonton mana-mana satu video di kanan blog, beri tajuk video yang  lebih sesuai mengikut pemahaman anda (tidak wajib, kalau ada extra, if tiada masih boleh join)
8) Sila tag rakan anda sekurangnya 2 orang.

9)Tinggalkan link entry anda di bawah ruangan komen entry ini, tunggu hingga link anda di approve.



Tarikh Giveaway:
Tarikh mula   : 22hb March 2015
Tarikh tutup   :12 hb April 2015 (11.59mlm)
Keputusan    :15hb April 2015
Pengeposan  :17hb April 2015


Pemenang :

1) Senarai pemenang dipilih berdasarkan random.org


2)Hadiah semua pemenang akan dinyatakan. Jubah / dress/ legging boleh berubah bergantung kepada size , warna.

  •    3 x jubah / abaya
  •    3 x peplum dress
  •    5 x legging
3)Pengeposan pada 17hb April 2015 setelah mendapat maklumat penghantaran daripada pemenang.
4)Hadiah tidak boleh di tukar dengan wang ringgit .


Dengan join giveaway , ini juga merupakan platform untuk kita berkenalan antara satu sama lain dan ini akan merapatkan silaturrahim walaupun hanya di dunia maya :). 


Jadi, nak tag:






Giveaway 2015 Jubah, dress , leggings oleh Norzi Beautilicious House
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

11 comments

Tulis comments
avatar
March 31, 2015 at 9:07 AM

all the best sis
moga ade rezeki nanti

Reply
avatar
March 31, 2015 at 3:43 PM

terima kasih sebab tag saya..
good luck.. :)

Reply
avatar
April 5, 2015 at 7:24 PM

Hi. jom join GA AVON ni. Hadiah best!! http://avononlinemalaysia.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html.. sorry x jumpa shoutbox

Reply
avatar
April 15, 2015 at 9:11 PM

Assalam dear ,terima kasih join Giveaway Norzi Beautilicious House, nantikan senarai pemenang lewat malam ini, semak keputusan di http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/search/label/KEPUTUSAN terima kasih

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+