SweetMuslimah.com

Monday, March 9, 2015

GA Subkontest HASRULHASSAN.COM Best Blog 2015

Assalamualaikum

First time nak join Subcontest & Giveaway Hasrul Hassan (HH) yang femes ala kebabom ni. Hehehe. Korang macam mana? Sama jugak first time macam aku, atau dah ber "time-time"? Ekekeke ^^

So, jum.

Jom Sertai GA dan Subkontest HASRULHASSAN.COM Malaysia Best Blog 2015 - Menang Hadiah Gratis dari Bandung, Indonesia.

HasrulHassan.com


Tujuan utama penganjuran GA ini adalah:

Sebagai tanda terima kasih tuan blog, HH kepada blog-blog yang telah menyenaraikan blognya (hasrulhassan.com) sebagai salah satu daripada banyak blog paling best di Malaysia untuk tahun 2015.

  • Pemenang untuk GA akan dipilih seramai 7 orang menggunakan khidmat robot random.org.
  • Pemenang subcontest pula dipilih berdasarkan top 3 peserta yang memberikan trafik tertinggi ke blog HH bermula dari 15 Februari hingga 31 Mac 2015. Penilaian akan dibuat menggunakan Google Analytics.


Jadi, jom sertai GA dan Subkontest HASRULHASSAN.COM Malaysia Best Blog 2015 - Menang Hadiah Gratis dari Bandung, Indonesia.

Untuk senarai hadiah, boleh ke blog HH sendiri untuk tengok. Usaha sikit lah ye, tak susah pun, klik aje link yang diberi, confirm sampai :). All the best ^^
GA Subkontest HASRULHASSAN.COM Best Blog 2015
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

11 comments

Tulis comments

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+