Thursday, March 5, 2015

# segmen-contest & giveaway

FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

Assalamualaikum

Mari sertai dan memeriahkan First Giveaway by Mama3Farhanah yang berlangsung dari 5 Mac 2015 hingga 25 Mac 2015. 

Giveaway by Mama3Farhanah
Klik banner untuk sertai

Syarat-syaratnya mudah jer :

:: Buat satu entry bertajuk FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

:: Copy banner diatas dan backlinkkan ke entri ini.

:: Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

:: Pemenang seramai 20 orang akan dipilih melalui Random.org.


:: Senarai Hadiah ::
Shawl × 3 pemenang
Purse comel × 2 pemenang
Frame gambar × 2 pemenang
Note book + pensel × 3 pemenang
Keychain × 3 pemenang
Fridge Magnet × 3 pemenang
Sheseido Mask (3) × 2 pemenang
Top up RM5 × 2 pemenang
( gambar hadiah akan di update kemudian )


Syarat mudah kan? Hadiah pun best. Jum lah sertai :)

21 comments:

  1. Rajin bebenar awk join GA... Sy nak post entry pun berat rasanya huhu. Anyway, good luck ye sis.. dapat hadiah 25% ye..ahaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha Join GA rajin, hupdate entry tu yg malas, hehe. Tu yg join aje GA, terus dpt 1 entry.
      2-in-1. :)

      Delete
  2. singgah sini dari GA yang sama.. good luck ya..

    ReplyDelete
  3. singgah dr segmen yang same
    gud luck

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  4. hai, singgah sini :)
    dari segmen sama <3

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    All the best ~

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sudi join GA yang tak seberapa ini.
    All the best ;-)

    ReplyDelete
  7. Gud luck..saya pun join..^_^
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  8. goodluck ye, Zue jenjalan sini :)
    http://melaedah.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari GA yang sama n done follow(^_^)

    KAMEQ DEANNA

    ReplyDelete
  10. jemput join segmen ira :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-kata-kata-semangat-dari-awak.html

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+