Wednesday, March 11, 2015

# random post

Calling & texting menggunakan Apple watch. Awesome .

Dalam kata tak ada mood pun, masih nak hupdate blog, ekekeke ^^. Kita hupdate ajelah, tapi ini adalah schedule post, buat tadi petang, la ni, dah malam baru ada. Magic tak? 

Dan, sape suka Apple? Not apple as in epal, tapi ni jenama Apple. Isnin ni, Apple Inc. showed off its new smartwatch (rasanya macam Samsung Gear tak?), that will hit the stores in April 24th. Nak tahu apa yang this Apple swartwatch can do?


WHAT APPLE SMARTWATCH CAN DO?



Kredit: The Verge

Starting price adalah THREE HUNDRED AND FORTY NINE DOLLARS (349 US dollar)  going all the way up. Lebih kurang  RM 1288.89. Wow. Fengsan makcik macam ni punya harga.




20 comments:

  1. OMG harganya... Tapi boleh berangan cam power rangers ek ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, pehni boleh jadi go go power rangers :D

      Delete
  2. Nurul tak minat ngan Apple.. setia dengan Sony.. hehee

    ReplyDelete
  3. mcm renyahh je nak ckp fon pakai jam tgn..mcm org tak betul hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esok esok, ternampak orang bercakap dengan jam sendiri, aik, hahahaha :D

      Delete
  4. smakin canggih, harga pom jd smakin 'canggih' =')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe, fengsan tengok harga, alahai T_T

      Delete
  5. kita tak mampu miliki gadget mahal..mampu tgk je tp teringin jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama lah kita PCL, mampu tengok sambil mengalir air liur aje lah ni T_T

      Delete
  6. ahaha rasanya jam ini diinspirasikan daripada movie-movie detektif

    ReplyDelete
    Replies
    1. James Bond, takpun Kingsman Secret Services?

      Delete
  7. huih.. saya pun segan aihh nk guna mcm tu.. guna handsfree pun org dh pndg2..

    ReplyDelete
  8. oooo yg versi yg murah tu...tp yg versi ada emas 18 karat tu....bkn pengsa je...bleh nazak kot tgk harga dia hehehe

    ReplyDelete
  9. kalau Sha Pengsan..sis JM terus KOMA ahahah

    ReplyDelete
  10. menarikk . teknologi makin lama makin canggih kan . tapi harga woo . huhuu

    ReplyDelete
  11. harga tak mampu milik tapi mampu tengok. sekian (=

    ReplyDelete
  12. Mak aii harga dia..blh tahan mahaiii

    ReplyDelete
  13. hyee,,,
    boleh kena air ke ni,,mne tau tetiba hujan,,,hihihi...
    bab harga lak,,,rasanya ada je jam biasa yg lagi mahal dari ni,,hiih

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+