SweetMuslimah.com

Wednesday, March 11, 2015

Calling & texting menggunakan Apple watch. Awesome .

Dalam kata tak ada mood pun, masih nak hupdate blog, ekekeke ^^. Kita hupdate ajelah, tapi ini adalah schedule post, buat tadi petang, la ni, dah malam baru ada. Magic tak? 

Dan, sape suka Apple? Not apple as in epal, tapi ni jenama Apple. Isnin ni, Apple Inc. showed off its new smartwatch (rasanya macam Samsung Gear tak?), that will hit the stores in April 24th. Nak tahu apa yang this Apple swartwatch can do?


WHAT APPLE SMARTWATCH CAN DO?



Kredit: The Verge

Starting price adalah THREE HUNDRED AND FORTY NINE DOLLARS (349 US dollar)  going all the way up. Lebih kurang  RM 1288.89. Wow. Fengsan makcik macam ni punya harga.




Calling & texting menggunakan Apple watch. Awesome .
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

20 comments

Tulis comments
avatar
March 11, 2015 at 9:38 AM

OMG harganya... Tapi boleh berangan cam power rangers ek ^-^

Reply
avatar
March 11, 2015 at 9:56 AM

Itulah, pehni boleh jadi go go power rangers :D

Reply
avatar
March 11, 2015 at 10:29 AM

Nurul tak minat ngan Apple.. setia dengan Sony.. hehee

Reply
avatar
March 11, 2015 at 10:30 AM

mcm renyahh je nak ckp fon pakai jam tgn..mcm org tak betul hahaha

Reply
avatar
March 11, 2015 at 10:44 AM

Esok esok, ternampak orang bercakap dengan jam sendiri, aik, hahahaha :D

Reply
avatar
March 11, 2015 at 11:35 AM

smakin canggih, harga pom jd smakin 'canggih' =')

Reply
avatar
March 11, 2015 at 11:37 AM

kita tak mampu miliki gadget mahal..mampu tgk je tp teringin jugak..

Reply
avatar
March 11, 2015 at 12:49 PM

ahaha rasanya jam ini diinspirasikan daripada movie-movie detektif

Reply
avatar
March 11, 2015 at 1:31 PM

huih.. saya pun segan aihh nk guna mcm tu.. guna handsfree pun org dh pndg2..

Reply
avatar
March 11, 2015 at 2:32 PM

oooo yg versi yg murah tu...tp yg versi ada emas 18 karat tu....bkn pengsa je...bleh nazak kot tgk harga dia hehehe

Reply
avatar
March 11, 2015 at 8:47 PM

kalau Sha Pengsan..sis JM terus KOMA ahahah

Reply
avatar
March 11, 2015 at 8:47 PM

menarikk . teknologi makin lama makin canggih kan . tapi harga woo . huhuu

Reply
avatar
March 12, 2015 at 6:57 AM

harga tak mampu milik tapi mampu tengok. sekian (=

Reply
avatar
March 12, 2015 at 7:18 AM

Mak aii harga dia..blh tahan mahaiii

Reply
avatar
March 12, 2015 at 11:21 AM

hyee,,,
boleh kena air ke ni,,mne tau tetiba hujan,,,hihihi...
bab harga lak,,,rasanya ada je jam biasa yg lagi mahal dari ni,,hiih

Reply
avatar
March 12, 2015 at 2:50 PM

Tau takpe, fengsan tengok harga, alahai T_T

Reply
avatar
March 12, 2015 at 2:51 PM

Sama lah kita PCL, mampu tengok sambil mengalir air liur aje lah ni T_T

Reply
avatar
March 12, 2015 at 2:52 PM

James Bond, takpun Kingsman Secret Services?

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+