Monday, February 23, 2015

# drama # Drama Melayu

Tengok Online: Slot Akasia TV3: Teman Lelaki Upahan Episod 5 - 8

Assalamualaikum


Minggu lepas, dari hari Isnin sampai hari Jumaat aku bercuti, balik ke kampung to be truth. Jadi, bila balik kampung, faham-fahamlah, mood nak mengupdate pun jadi kurang. Tambah-tambah pulak nak update post movie, drama, variety show segala yang aku biasa post. Sebabnya adalah, rumah di Tawau tiada astro. Yang ada hanyalah channel TV1, TV2 dan TV3 sahaja! Ini semua gara-gara kami serumah tak mahu melanggan astro atas alasan penjimatan.

Tapi, bila balik rumah, wow, semua cerita feberet dapat tengok. Sebab ada astro :). Makanya, bye-bye blog. I wont update u for a couple of day. Wewewewe. Tapi, aku still nak update kat blog, marathon seminggu punya episod. Untuk korang yang nak tengok, tapi tak sempat tengok, dan juga untuk simpanan aku. Esok-esok nak tengok boleh click-click. Siap

Okay, dah jauh melalut. Nah, selamat menonton! Happy watch ^^


Tonton drama Teman lelaki Upahan
Teman Lelaki Upahan


1 comment:

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+