SweetMuslimah.com

Monday, February 23, 2015

Tangkap gambar minioreo car dan menang ipad3

Hai korang. Dah sampai rumah ke belum? Ataupun still stuck on traffic jam sempena Chinese New Year ni?

Takpe, jangan sedih. Jangan tension. Jangan marah. Mungkin ada hikmah disebalik korang kena makan jem bersalut roti ni. ^^

Sebab ape? Sebabnye ini. 

Spot the mini oreo car
SPOT THE mini OREO CAR


Sempena CNY ni, Oreo nak bagi hadiah, terutamanya kepada sesiapa yg stuck on traffic jam, x tau nk buat apa masa jem tu. Yg x stuck pun boleh turut serta, no problem. Senang aje cara dia. Meh sini, aku bagitau.

STEP 1:
Spot a #minioreocar at selected major highways & petrol
stations.P

STEP 2:
Snap a clear photo of the #minioreocar and post it on Instagram, Facebook or Twitter

STEP 3:
Include the hashtag #minioreocar and write a creative caption to match your photo.


Antara hadiah yg Oreo akan bagi kepada pemenang:




Amacam, tertarik tak? Alahai, senang kan? Bersiap sedialah dengan kamera henfon canggih korang. Mana tau ada rezeki, jumpe kereta minioreo ni, snap, post, hashtag, jadi pemenang? Dapat Ipad tauuuu. Sekali sekala guna henfon canggih bukan untuk selfie, tak pe kan? Ekeke^^

Boleh rujuk sini: minioreocar untuk jadual perjalanan #minioreocar ni. Tengok jadual, siap ada tarikh & masa tau kat mana kereta ni lalu. Dan korang, by that time dah boleh siap sedia dengan kamera. Click!


Minioreo car

Contoh schedule esok kat Selangor. Orang-orang Sg. Buloh bolehlah bersiap sedia snap pukul 8.00 -8.30 pg esok ye:)


Oh ye, #minioreocar ni akan jalan-jalan di Selangor, Perak, Johor dan N. Sembilan. Kat web Oreo Malaysia tu pun ada jugak gallery gambar orang yg dah pernah spot the car, and share it. Boleh refer kereta tu mcm mana. All the best tau! ^^

Untuk lebih keterangan lanjut, boleh ke : Oreo Malaysia.

#minioreocar
Tangkap gambar minioreo car dan menang ipad3
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

6 comments

Tulis comments
avatar
February 23, 2015 at 11:27 AM

Hia , kite pun ade buat entry ni , baru je klik iklan churp2 awak . meh singgah sini :)

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/mini-oreo-car.html

Reply
avatar
February 23, 2015 at 11:37 AM

Huhuhu..Baru je sampai semalam dan baru je nak mula kerja...tapi memang terasa MALAS sangat2..ahaksss.. ceria selalu. Nanti kita nak makan oreo kita join contest ni...

Reply
avatar
February 23, 2015 at 12:34 PM

Ok, dah singgah & done follow :)

Reply
avatar
February 23, 2015 at 12:34 PM

Join, jangan tak join. Mana tau dapat Ipad free :)

Reply
avatar
February 25, 2015 at 6:56 AM

Kan? Ipadddddd tu. Lumayan bangat ^^.

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+