SweetMuslimah.com

Wednesday, February 4, 2015

Segmen Jom Blogwalking dan Menang Hadiah by dyan zakhi

 
 
Jom sama - sama meriahkan SEGMEN JOM BLOGWALKING DAN MENANG HADIAH by dyan zakhi . Cara dia mudah saja. Klik saja banner di atas dan ikut arahan tuan tanah dyan zakhi.
Apa syarat-syarat tuan tanah blog?
 
1. Follow blog dyan
2. Tepek banner (copy je kat atas tu ) & buat entri 
Segmen Jom Blogwalking dan Menang Hadiah by dyan zakhi
4. Letak url kat komen
5. Nyatakan jumlah followers blog anda utk lihat peningkatan (dan boleh mula blogwalking :)
6. Follow blog & Like fanpage sponsor (penting utk menang hadiah)
Senang kan? Piece of cake je. So. Lets begin!:)
xxxxxxxxxxxxxx
Tamat 6 Febuari 2015, 11pm (1 minggu shj)
Keputusan 7 Februari 2015
 
Segmen Jom Blogwalking dan Menang Hadiah by dyan zakhi
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

9 comments

Tulis comments
avatar
February 5, 2015 at 1:31 PM

singgah dan follow dari segmen yang sama ;)

http://budaksembilanpuluhlima.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-dan-menang-hadiah-by.html

Reply
avatar
February 5, 2015 at 6:48 PM

salam...sy singgah & follow dr segmen yg sama =)
http://nokuchemong.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html
best of luck!!

Reply
avatar
February 5, 2015 at 10:09 PM

datang singgah dari segmen yg sama. jemputlah blogwaking sy jugak :)

http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

Reply
avatar
February 5, 2015 at 10:50 PM

TQ:)
Done blogwalking too. All the best untuk segmen ini:)

Reply
avatar
February 6, 2015 at 1:10 AM

dtg dari segmen yg samaaa~done follow #21. follow back~jom blogwalking blog saya hehe

http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

Reply
avatar
February 6, 2015 at 1:31 AM

TQ sayidah.
Done follow too:)
All the best untuk segmen ni :)

Reply
avatar
February 7, 2015 at 3:48 PM

Zue datang follow dari segmen yang sama..
jom blogwalking sini>> http://melaedah.blogspot.com

Reply
avatar
February 8, 2015 at 3:24 PM

TQ ZueZulaikha singgah sini. Gud luck untuk segmen ni:)

Reply
avatar
February 16, 2015 at 3:00 PM

Hai..singgah BW walaupun dah tamat..

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+