Wednesday, February 4, 2015

# segmen-contest & giveaway

Segmen Jom Blogwalking dan Menang Hadiah by dyan zakhi

 
 
Jom sama - sama meriahkan SEGMEN JOM BLOGWALKING DAN MENANG HADIAH by dyan zakhi . Cara dia mudah saja. Klik saja banner di atas dan ikut arahan tuan tanah dyan zakhi.
Apa syarat-syarat tuan tanah blog?
 
1. Follow blog dyan
2. Tepek banner (copy je kat atas tu ) & buat entri 
Segmen Jom Blogwalking dan Menang Hadiah by dyan zakhi
4. Letak url kat komen
5. Nyatakan jumlah followers blog anda utk lihat peningkatan (dan boleh mula blogwalking :)
6. Follow blog & Like fanpage sponsor (penting utk menang hadiah)
Senang kan? Piece of cake je. So. Lets begin!:)
xxxxxxxxxxxxxx
Tamat 6 Febuari 2015, 11pm (1 minggu shj)
Keputusan 7 Februari 2015
 

9 comments:

  1. singgah dan follow dari segmen yang sama ;)

    http://budaksembilanpuluhlima.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-dan-menang-hadiah-by.html

    ReplyDelete
  2. salam...sy singgah & follow dr segmen yg sama =)
    http://nokuchemong.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html
    best of luck!!

    ReplyDelete
  3. datang singgah dari segmen yg sama. jemputlah blogwaking sy jugak :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ:)
      Done blogwalking too. All the best untuk segmen ini:)

      Delete
  4. dtg dari segmen yg samaaa~done follow #21. follow back~jom blogwalking blog saya hehe

    http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sayidah.
      Done follow too:)
      All the best untuk segmen ni :)

      Delete
  5. Zue datang follow dari segmen yang sama..
    jom blogwalking sini>> http://melaedah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ ZueZulaikha singgah sini. Gud luck untuk segmen ni:)

      Delete
  6. Hai..singgah BW walaupun dah tamat..

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+