Nurul Shahira:

Tuesday, February 24, 2015

# segmen-contest & giveaway

SEGMEN BLOGWALKING + FOLLOWERS

Assalamualaikum

Aku mengaku, aku memang kurang berjalan-jalan, blogwalking ke blog orang. Sebabnya, aku x tau mana nak pegi. Selalunya, aku akan blogwalking & baca entry pengunjung yg tinggalkan jejak kat blog aku ni.

Ha, mcm mana part yg tinggal jejak tu? Tinggal tapak kaki? Or tapak tangan berbirat? Ataupun gas kentut? -_-

Bhahahaha. Semuanya bukan ^^. Aku tengok dari widget yg aku pasang, dari komen terbaru ataupun cbox. Dan juga bloglist aku yg ada beberapa kerat blogger yg rajin menyinggah blog picisan aku. Tq lah singgah & komen ye ;)

Kadang-kadang ada lah jugak blogwalking kwn-kwn yg sama segmen / giveaway, masa tu pun dapat kawan baru :). Tapi, nk menyinggah semua segmen? Omai omai omai. X tido malam chek dibuatnya. Lagipun esok akak keje dik non -_-

Ok, dah terbabas jauh. Sebenarnya nak ajak korang join segmen blogwalking & followers blogger JM BELOG

JM BELOG. Klik banner untuk ikut.

Syaratnya pun mudah aje. Hanya perlu follow blog tuan tanah. Lepas tu buat entry dengan tajuk " SEGMEN BLOGWALKING + FOLLOWERS". Tinggalkan link url entry korang di ruangan komen tuan tanah JM BELOG. Simple rite?

Bismillah, aku join. Harap-harap lepas ni, aku akan lebih rajin berblogwalking & make new friends. :)

22 comments:

  1. Good luck ye..
    hahaa dpt hadiah jgn lupa share

    ReplyDelete
  2. selamat ber-bw & ber-segmen ye N shahira :)
    akak pun baru nak blaja2 bw, tgh tunggu seru nak join segmen plak nanti insyaAllah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pun baru blaja bw jugak. Jom lah kita bw sama-sama :)

      Delete
  3. Salam singgah dr segmen yg sama...

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.co.uk/2015/02/blogwalking-followers-segment.html

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/02/segmen-blogwalking-followers.html

    ReplyDelete
  5. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-followers.html

    ReplyDelete
  6. saya dari segmen sama. saya follow sini yaaa. jom bw!

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan.dari segemen sama...^_^

    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-followers.html

    ReplyDelete
  8. terima kasih join ~ http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-fpllowers.html

    ReplyDelete
  9. terima kasih join ~ http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-fpllowers.html

    ReplyDelete
  10. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... sudikan la follow blog ayu ye.. ayu juga ada buat segmen free nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/02/segmen-blogwalking-followers.html

    ReplyDelete
  11. Blogwalking dari segmen yang sama..Jemput singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2015/03/segmen-blogwalking-followers.html

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+