SweetMuslimah.com

Wednesday, February 11, 2015

Sarapan pagi nasi berlauk yang sedap

Pagi ni iols sarapan pagi nasi berlauk tau! Sedap! Sebab yang buatnya memang pure Kelantanese. Dah brother yang jual tu member 1 opis. Lagi senang nak dapat. Sekarang dah setiap hari pulak aku sarapan nasi berlauk ni. 

Menu pun bertukar setiap hari. Baru tak boring. Customer setia (macam aku, hihi) pun tak cari lain ^_^

Siap beli 2 bungkus, prepare untuk lunch pulak. Nampak tak betapa aku sangat buat persediaan. Dan cara ni jugak sangat efektif untuk simpan babat-babat tepu kesayangan dari berkurangan.


Nasi berlauk kari daging
Nasi berlauk yang berlauk kari daging hari ni. Semalam lauk lemak tongkol. Sedap walaweh.

Selamat tinggal nasi lemak. 
Selamat tinggal lemak. Welcome berlauk. Eheh


P/s: Nampak tak 2 biji mandarin orange over there? Mood CNY dah mari. 

"Mari lah mari, pergi mengundi". Eh?
Sarapan pagi nasi berlauk yang sedap
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

4 comments

Tulis comments
avatar
February 11, 2015 at 10:52 AM

tengok pun dah sedap, apalagi kalau memakannya..huhu. Siap dengan limau lagi tu..haha. Anyway selamat menjamu selera..pas ni sy pulak nak cari nasi berlauk.. ikan tongkol..perghh terbaik

Reply
avatar
February 11, 2015 at 11:50 AM

sama la ngan saya.wife bekal nasi utk tghari, tapi saya pegi bantai makan time bekpes. tengahri kebulur :P

kat sini takde org jual nasi berlauk pepagi huhu

Reply
avatar
February 14, 2015 at 8:09 PM

Kebetulan aje ore kelate kije sini, buat bisnes nasi berlauk. Rezeki lah. Hihi

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+