SweetMuslimah.com

Thursday, February 12, 2015

Inginkan kulit yang lebih cerah di sekitar V? Ini boleh membantu. Dapatkan secara percuma!

Hai.

Bercakap pasal kulit yang cerah, selalu orang akan tengok muka atau kulit tangan atau kaki aje kan? Tang muka terutamanya. Mesti nak muka cerah berseri ala-ala snow white. Kan? Kan? Kan? Ala. Toksah tipu la. Sebab tu Fair n Lovely boleh bertahan dan sangat femes. Hewhewhew.

Tapi, krim pencerah muka dah banyak sangat kat market. Boleh pilih, tak sesuai, beli lagi. Sampai habis duit pun tak pe. Asalkan Iols cerah uools. Losyen tangan badan pun dah banyak jugak. Ada Nivea, Johnson n Johnson ape lagi? Cer sebut? Banyak kan? 

Mesti korang lepas mandi pakai losyen. Sebelum tido pun pakai losyen. Hamboi, kemain jaga appearance tau! Eheh. Tau, tau, tau. Pompuan memang kena jaga menjaga ni. Jaga badan, jaga hati, luaran dan dalaman. Eh. Dalaman?

Ye, dalaman. Kalau luaran dah banyak tepek losyen, krim, tu yang dalaman. Macam mana jaga kebersihan feminine korang supaya kesihatan dan keyakinan automatically reboost?. Macam mana nak bagi cerah juga? Jawapannya ada disini!

Lactacyd Malaysia keluaran Sanofi. Naturally formulated dan merupakan jenama No.1 Malaysia dan worldwide dalam kategori kebersihan feminine. Dermatologically tested dan clinically proven

Dan sekarang, ada berita baik. Kita semua boleh dapatkan Lactacyd Revitalize 60ml secara percuma, bila beli Lactacyd White Intimate 150ml (bernilai RM17.90) dari Watsons. Gabungan White Intimate (untuk mencerahkan) dan Revitalize (meremajakan) kababoom meletup, sangat ideal untuk digunakan dalam kehidupan seharian. Kombinasi yang sempurna untuk kewanitaan gitu. Eheh.

Percuma Lactacyd 60ml

Boleh klik sini : LactacydRevitalize untuk redeem dengan percuma.

Inginkan kulit yang lebih cerah di sekitar V? Ini boleh membantu. Dapatkan secara percuma!
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+