SweetMuslimah.com

Tuesday, February 10, 2015

Dapatkan tin Coca Cola peribadi pada roadshow sempena perayaan Tahun Baru Cina


Siapa disini peminat kipas-susah-mati Coca-Cola? Atau pun pengumpul tegar design-design rare dan unik tin coca-cola? Dari zaman dalam botol kaca, ke tin panjang, ke tin gemuk pendek, dan kembali semula ke tin kurus tinggi? 




Berita baik untuk korang. Sempena sambutan perayaan Tahun Baru Cina yang kian menjelang, Coca-Cola Chinese New Year roadshows anjuran Coca Cola Malaysia akan diadakan bermula dari 24 Jan – 15 Feb 2015!



Kalau korang dapat kejar roadshow ni, korang akan berpeluang untuk letak nama sendiri pada tin coca-cola korang! Boleh letaknama  korang, nama artis macam Fazura (kalau peminat tegar Fazura), kartun ataupun nama sesiapa aje lah. Kiranya jadi koleksi peribadi Coca Cola korang. Tak ada dijual dikedai. Best kan? 

Jadi, kat mana korang nak kejar roadshow tu?

a) Pasaraya terlibat dari: 11pg hingga 10mlm

   -24th January Giant Klang Bukit Tinggi
   -25th January AEON BIG Kepong, Kuala Lumpur
   -27th January AEON BIG Kepong, Kuala Lumpur
   -31st January AEON One Utama, Petaling Jaya
   -1st February Giant Kota Damansara, Petaling Jaya
   -6th February AEON BIG Sutera Mall, Johor
   -7th February AEON Bukit Indah, Johor
   -8th February Giant Plentong, Johor
   -13th February Giant Farlim, Penang

   -14th February Econsave Raja Uda, Penang
   -15th February Giant Bayan Baru, Penang


b) Astro CNY: 4ptg hingga 9.30mlm

   -24th January Klang Tesco Bukit Tinggi
   -7th February Tesco Bukit Mertajam, Penang
   -14th February Tesco Melaka


*Orang-orang Penang & Melaka, kejar roadshow ni ye! Bukan selalu Coca-Cola Malaysia bagi peluang macam ni. Khas sempena sambutan perayaan Tahun Baru Cina sahaja.


Coca Cola Malaysia
Tin Coca Cola yang biasa
 
 kepada yang luar biasa? Luar biasa tu milik korang!
Personalised coca cola can
Coca cola khas dengan nama korang sendiri



Jangan lupa untuk kongsi kegembiraan korang dengan tin coca-cola khas direka oleh korang dengan #sharehappiness.


Untuk maklumat lanjut, boleh ke:
Dapatkan tin Coca Cola peribadi pada roadshow sempena perayaan Tahun Baru Cina
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

2 comments

Tulis comments
avatar
February 10, 2015 at 9:07 AM

Salam. hee ituari saya melihat orang beratur panjang gila di Giant Plentong sebab hendak tulis nama atas tin coca cola itu.

Reply
avatar
February 10, 2015 at 2:30 PM

Yke? Tu semua mesti peminat setia Coke. Lagipun, jarang kan dapat simpan 1 tin ada nama sendiri. Tak join the crowd?:)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+