SweetMuslimah.com

Tuesday, February 24, 2015

CPUV #4: Samsung Galaxy A

Assalamualaikum

Pagi tadi saja ja lah gatal-gatal tangan log in Nuffnang. Nak tengok berapa UV & PV yang terkumpul. Sambil-sambil tu, tengok jugak earnings.  RM0.17 je pun, tapi tetap duit jugak :)

Sekali tengok, melekat lagi CPUV baru. Patutlah nampak di blog orang, Samsung Galaxy A menari-nari. Promoted content tuuu lagi. Huntungnye pen-review henpon tu -_-

Sebelum tu, meh berkenalan dengan Samsung Galaxy A ni. Aku percaya, ramai dah dok tahan perut, lapar, mandi-tak-basah, tidur-tak-lena, makan-tak-kenyang dek penangan Samsung Galaxy A ni, kan? Ekekeke. Dah macam cerita P. Ramlee pulaks ^^

Samsung Galaxy A
Samsung Galaxy A

Dengan slogan "SLIM-STYLISH-METAL", Samsung Galaxy A hadir dengan 2 spesifikasi, A3 & A5. A5 khas untuk capaian 4G. Ko hado 4G? Hehehehe. Antara keistimewaan kali ni:

  • Slim metal design
  • Pengalaman selfie wefie thorbaik (Kamera depan aje dah 5mp. kamera belakang? 13mp bhaiii)
  • Like-life display & sound (kira kalau dengar lagu, konpius, bunyi orang borak ke orang nyanyi, vavavavavava the vast)
  • Hybrid dual-sim
  • Warna yang elegan : Black, Gold, White

Tq #Nuffnang & #Samsung bagi iklan ni kat aku. Tak dapat handphone baru, iklan pun jadilah ^^


Untuk keterangan lanjut, boleh klik iklan yang berlari-lari kat header , side bar, ataupun mana-mana yang korang nampak lah! Tak nak tau pun , boleh aje klik. Tolong isi Tabung Kawen ni ha. ^^


Happy blogging & blogwalking guys. :)


Terima kasih datang & baca entry ni ye! ^^ 



CPUV #4: Samsung Galaxy A
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

3 comments

Tulis comments
avatar
February 24, 2015 at 9:23 PM

tahniah yer dapat cpuv.... :D insyaallah nnt lame2 0.17 tuh jadilah 17rm, pastu 170rm...kann :D keep blogging tau :D salam sayang dari jindrisska :D

Reply
avatar
February 24, 2015 at 9:38 PM

Inshaa Allah. Mintak2 pandaila earning tu naik sendiri. :)

Reply
avatar
February 26, 2015 at 12:57 AM

Sikit sikit lama-lama jadi gunung (=

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+