SweetMuslimah.com

Tuesday, February 10, 2015

CPUV #3: Maggi Kari - Curry Festival

As salam.

Baru lepas habis buat exam amali tadi. Studentnya baru 16 orang. Tapi examnya 1 hari! Adoi. Buat sakit belakang, sakit pinggang aje. Dah macam orang pregnant 3 bulan rasanya sakit belakang ni! *Entah-entah orang pregnant pun tak mengadu mengada macam aku*-_-

Habis amali, baru boleh makan tengahari. Lunch pada pukul 3.30 ptg. Sadis betul. Ini dah kira lunch pakej dinner -_-

Habis perasaan sadis, baru buka PC. Tengok Nuffang ada bagi CPUV baru lah. CPUV untuk Maggi Kari - Curry Festival. Tak pernah tengok lagi iklan dia berlari-lari-anak-kena-kejar-dinosaur, tapi tengok di promoted content, ramai Blogger yang buat review pasal Maggi ni. TQ to Nuffnang for this opportunity & MaggiMalaysia sebab promosi ni:)



Kalau korang terjah blog aku, nampak iklan-iklan ni, sama ada:

  1. Physiogel Allergenic
  2. Nike - Running Tights
  3. Maggi Kari - Curry Festival
Bolehlah tolong klik ye. Nak tahu lebih lanjut pun boleh klik. No harm pun. Tak meletup kebabom pun kalau klik:)

Bai:)


CPUV #3: Maggi Kari - Curry Festival
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

3 comments

Tulis comments
avatar
February 10, 2015 at 4:41 PM

Seronoknya , teringin nak jugak , pembakar semangat betul :)

Reply
avatar
February 10, 2015 at 4:49 PM

Betul tu Emma, dapat iklan mcm ni pembakar semangat blogging:)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+