SweetMuslimah.com

Friday, February 6, 2015

CPUV #2: Nike Running Tights


Eugenie Bouchard, Champion Tennis Player, model untuk Nike Running Tights. Nampak tak yang kat atas tu? Hihi. Kalau nak tahu lebih lanjut apa yang Nike offer for this season 2015 (Eugenie tak dioffer ye!), boleh ke website rasmi Nike Malaysia atau klik banner macam atas tu kalau dia muncul ye!(first time tangkap hari tu, dia duduk di sidebar).

Baik hati betul #Nuffnang bagi aku ads Nike ni.:)

Tapi, aku tak sure bile ads ni keluar. Puas jugak tunggu, dapat tangkap sekali je. Pic ni lah. So, rakan-rakan taulan, kalau korang nampak ads Nike ni, tolong tangkap ye. Kalau nak tangkap lah. Ekekekeke^_^

Thanks Nuffnang 
Thanks Nuffnangers
Thanks Fren..
CPUV #2: Nike Running Tights
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+