SweetMuslimah.com

Friday, February 6, 2015

CPUV #1: Physiogel Hypoallergenic



Dengan tagline "For skin that's ready for anything" Physiogel Hypoallergenic sangat sangat sangat direkomen untuk kulit yang super duper sensitif, dehydrated dan gatal kulit (itchy skin).

Dengan teknologi Derma Membrane Structure (DMS), Physiogel memperbaiki kulit, menghidrat semula dan membina semula kulit, untuk menjadikan kulit kita sihat, bermula dari dalam.

 DMS Physiogel


Telah dibuktikan secara klinikal untuk menguatkan dan memperbaiki tahap kelembapan kulit sehingga 3 hari tau!!  Btw, Aku selalu je nampak Physiogel ni kat Watsons & Guardian, tapi tak sure apa kegunaan dia. Sekarang dah tahu. Boleh dicuba ni untuk kulit sensitif!

Kalau nak tahu lebih lanjut mengenai Physiogel ni, boleh klik iklan macam kat atas ni, atau kat bawah ni kalau dia menari-nari kat blog aku ye. :). Kalu nak tahu lah. Kalau tak nak takpe. Acik tak kisah, *sad face*:'(



P/s: TQ nuffnang for this CPUV:)
CPUV #1: Physiogel Hypoallergenic
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+