SweetMuslimah.com

Monday, February 23, 2015

Cara makan whipped potato & coleslaw KFC yang sedap !

Petang tadi, keluar pergi Giant sebab nk beli barang. Banyak dah barang keperluan yg dah habis, sabun mandi, sabun basuh. Siap beli ayam sebab katanya nak berjimat kan? Hihi. So, beli ayam dah siap potong & feberet terhebat, bontot ayam, buat goreng kunyit nanti. ^^

Balik singgah kepci, beli set snackplate. *Sush* Jangan tegur, ini last bershopping kepci. Lepas ni masak sendiri!-_-

Dah makan ayam seketul, simpan lagi seketul dlm tupperware untuk sarapan pagi esok. Tapi, yg tak boleh tinggalkan, mesti nk telan on-the-spot, adalah ini...

KFC whipped potato and coleslaw
KFC whipped potato & coleslaw

Tak tahulah apa yang diorang letak dalam coleslaw & whipped potato ni. Rasa sedap, ketagih aje nk makan. Uhuhu. Aku selalu je beli whipped potato saiz besar, mkn sorang-sorang, sekali makan pulak tu! Wowowowo. Pernah try resepi kt internet, tapi apesal rasa dia tak berapa nk ngam? Why eh?

Cara makan, yg aku rasa paling mahbelos, whipped potato & coleslaw ni adalah dengan campur dua-dua ni sekali, pehtu ngap. Ngap dan ngap. Oh, sedapnye ^^

Aku x brape gemar makan whipped potato dgn roti. Selalu mkn dgn member, roti tu memang aku offer siang-siang. Haha. Daripada membazir tak makan kan? Baik bg orang.

Kalau korang, korang mkn acaner? 
Cara makan whipped potato & coleslaw KFC yang sedap !
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

8 comments

Tulis comments
avatar
February 23, 2015 at 1:19 AM

akak suka makan whipped potato dengan roti. coleslaw tu pulak, letak sos cili sket..pastu ngap ngap ngap..abiss! hehe

whipped potato & coleslaw kfc mmg champion..hgga menjilat jari. hehe

Reply
avatar
February 23, 2015 at 1:49 AM

Coleslaw dengan sos cili? Kena try ni. ^^

Reply
avatar
February 23, 2015 at 1:49 AM

Sedap kan.. tapi sygnya Cik Candy tak makan coleslaw tu.. Selalu pegi kfc, just makan ayam semata-mata (=

Reply
avatar
February 23, 2015 at 1:56 AM

Yke Cik Candy? Jadi awak order a-la-carte lah ye?

Reply
avatar
February 23, 2015 at 9:10 AM

Sedapa ke cam tu???hahahaha..
biasa potato makan time panas2 memng best la... coleslaw tambah sos cili..hahahaha

Reply
avatar
February 23, 2015 at 12:10 PM

Memang ramai yang taste coleslaw tambah sos cili rupenye ^^. Memang kena try makan cara gitu pulak lepas ni. Hihi

Reply
avatar
February 23, 2015 at 7:00 PM

tak minat coleslaw . hehe . suka roti manis yg kfc tu. sedap :D

Reply
avatar
February 24, 2015 at 12:30 PM

Sy kadang-kadang je makan roti tu. Tapi, roti tu memang manis + lembut, selalu kwn yg habiskan. Huhu

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+